Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvonko je za tebe tata, e Covke! HDZ je lose vodio svoj narod, zato ne bi trebao da vise ima kredibilitet- dajte nova lica!
Pa obrisite guzicu s tim papirom!
E MOJE BOŠNJE DOBILI STE VIZE A SAD MARŠ IZ HERCEG BOSNE INAČE ĆE SE GUSTA MAGLA SPUSTITI NAD VAS A ZNATE STA TO ZNACI, TURSKA ĆE VAS RAŠIRENI RUKU DOČEKAT IPAK JE TO VAŠA DIDOVINA
Poslije ovog više neće biti isto. Još blok SDS-SNSD. Nek ne bude rata, ali će se nešto morati mijenjati i Bošnjacima je bolje da se prilagođavaju realnosti nego da opet ispadnu naivni.
GOTOVINI JE DOŠAO KRAJ. UZMITE VIZA KARTICE.
Samo se ti drži za njegova m.uda a možeš i za prangiju.
Pazi ti bosnjacica sto su se osilili, ko da se oni nesto pitaju pa ce oni nekome davati nesto! Zahvalite se na tih 24% sto imate!
Nismo mi nego treća Splitska i druga Zadarska a bogami nešto je (oko Trebinja) vojno osvojila i osma Dubrovačka . Nije ti ovo 42 godina kad je vladao Luburić i Pavelić. Nema više toga, a nema ni pokojnog Bobana.
Ovo je vise nego ozbiljno. Vi samo spavajte
Samo se DODIKA trebamo drzati, ipak on ima veca mu.a od nas....
PA GDJE SU TI HRVATI AKO JE ISTINA DA IH JE OSTALO OKO 180.000 to je stvarno malo i mislim da su nevazan faktoor u nasoj Bosni i Hercegovini
svaka čast raskopali smo jaču i veču a što nečemo i ovu imate podršku od Bosanca iz Bugojna gadno je kad od patriote društvo napravi klasičnog neprijetela dva ranjavanja halalim treče neču ALLAH JE VELIK BUGOJNO MOJE
Uskoro Hrvati nece ni biti konstutivan narod...
Ja sam da se BiH podjeli na dva djela..na srpski i hrvatski!!!!
Živila HERCEG BOSNA!!!!!