Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U restoranu, a? Ma jasta radi... Sit gladnom ne vjeruje. Zemlja gori, penzioneri kopaju po smecu, a vi se sastanite u restoranu. Pametno, boli vas qrc, samo derite dok mozete... vidjecemo do kada.
DOSLO je vrijeme da se sastaju pravi ljudi i politicari..
Kad se nema s kim drugim dogovarati, mora sa covicem... nadam se da ce biti konstruktivnih rjesenja na sastanku :)
NARAVNO treba se sastajati i rijesavati probleme,a josmanje obazirati na SDA-ovce placenike koji po ovome i jos kojem portalu pisu glupsti...TU SE OSJETI NJIHOV STRAH DA IH NECE NIGDJE BITI!!!!!
Lagundzija toliko para imas a izgledas ko havetinja! De sredi se malo jadan
Meni u restoranu je vjerovatno onako baš \"za čovjeka\"... Svašta,šta sve običan čovjek (birač) mora progutati... Samo dokle ??
zašto \"gospoda\" ne odu na požarišta u Konjicu odnosno Čapljini? Shupci, eto zato ...
\" Samo da uputim poruku antibosancima; ne sikirajte se, ne idem u Mostar da dogovaram sa covicem jacanje drzave, vec suprotno, idem da trazim njegovu podrsku za rusenje drzave, jer pored mene radoncica i dodika, kad bi jos i covic nam dao podrsku za rusenje drzave, onda bi nam posao isao brze i drugovi iz beograda bi bili zadovoljniji\"\"
se po komentarima vidi strah SDAovaca... Haaahahhahhah
prenesite sta su jeli i pili pa da vas fino strpamo medju zutu stampu... Tj. u kantu za smece....
Hrvati ce uskoro biti ravnopravni, naucio Zlajoglu da sabira i oduzima glasove ili ne, svejedno je ! zlaja, odlazis u istoriju, i ti i ta tvoja lazna socijaldemokratija !
Ovo ne bi trebalo biti vijest. Jer ste vec objavili da ce se danas sastati... Vijest ce biti kad zavrse sastanaka, a ovo je ili samo popunjavanje prostara ili ste zaboravili definiciju vijesti!
fuuuuuuj i za jednog i za drugog. kriminalci
...jel\' karađorđeva šnicla na meniju...