Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li vam bolje da ima Hrvata u BiH ? Ne mozete se vjecno siriti i stalno ste okruzeni neprijateljima. Kad ostanete sami onda bi Hrvati mogli pomoci Srbima da zavrse posao, kad smo vec pogrjesili sto smo vama pomogli 92.
Jesuli ovi na slici civilna zaštita. A gdje je ovo?
hrvati najbolje napriduju u hrvaskoj, zasto onda ljudima zabranjivat preseljenje u maticu , cujem da se od posusja do neuma najvise investira u staracke domove
Ovo mi se svidja, Srbi katolicke vjeroispovjesti ne odustaju. Do sada ih je ta politika svela na status nacionalne manjine u BiH gdje i Roma trenutno ima vise, a ovo im je konacna karta za pravac Imotski-Gospic. Nek vam je tamo sretno!
biće treći a biće i Hrvata u BiH pa ako vam to smeta moje bošnje unda bujrum u tursku tamo vas jedva čekaju. Kako vi morete biti toliko glupi pa ne vidite da ponavljate oste greske ko i srbi u jugi to meni nije jasno ali OK izborili smo slobodu izborit ćemo i ravnopravnost jer to dugujemo našim poginulim braniteljima a tada vam neće pomoć ni zlajo ni vaša tzv Armija propalica
Danke Deutschland, wir werden Ihre treuen Diener sein, rufen Sie uns einfach ein Stück, das wir uns verhalten.
Sredili smo već Austro-Ugarsku i dvije Jugoslavije. Hrvati su specijalizirani za rušenje tamnica naroda. I uvijek ista priča tirana, cinično podsmjehivanje prema Hrvatima, ali dobiše svi na kraju i to s kamatama.
PA ZAR COVIC NIJE U ZATVORU? ON JE LOPOV
Ovi kreteni iz HDZ-a misle da ce pustanjem vijesti ubrati koji poen kod zaludjenih ljudi! Za vasu informaciju vec proslu sedmicu su na razgovorima sa Merkel ( koja samo pozdravi i stvari prepusta svom glavnom savjetniku ) bili Dodik i Mitrovic iz SNSD-a i Tihic i Izetbegovic. 06.12. su ovo dvoje tupana, a 08.12. Lagundzija i Komsic. Ovo je samo jos jedan u nizu poteza ocajnika!
Hrvati sto se borite za treci entitet kad ce te i njega napustiti u velikoj zelji da budete oridjinale Hrvati.Hrvati imaju najbolju politiku,Svake godine ih manje 20-30 000.Oni najbogatiji Hrvati iz BiH najbrze odleprsaju u HR a sirotinja ostaje.Posavina prodata te je sad na redu srednja Bosna i posao zavrsen.Hrvata ce biti u Grudama,Sirokom,Listici i malo oko Mostara.Dobra politika nema sta.
kakav trci ili cetvrti..imaju oni treci na poskok.info i dosta im hahahahha
cr.ko svak ko u BOSNU bocka!!!
ma nek povedu sve hrvate i nek placu koliko god zele nema nista od treceg entiteta , sve su ovo politicki gubitnici .
Moliti će Merkel da vrat vize onima koji imaju BH pasoš. Naprijed kupujmo Dukat, Kraš,Jamnicu... E jesmo hajvani.
Europa nece dopustiti stvaranje Bosnistana, dzaba vam je sto Ameri na taj nacin preko Turske nastoje slabiti Europsku uniju. Europa pokazuje svoje pravo lice. Ne zeli muslimansku drzavu u srcu kontinenta!