Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koalicija:dabić-boban još uvjek ne odustaje od GENOCIDNOG PROJEKTA nestanka države BiH i Bošnjaka kao naroda!!!!
Poznati su nam stavovi te akademije ima 20 godina. Oni smatraju da na svijetu nema nijedan jezik ni narod nego srpski...
Cudo nisu i Scepu zvali. Mora da je bio na telefonskoj vezi u toku sastanka.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Srodne duše. Skoro, pa k'o ljubavnici.
Kad bi vaše dvije kriminalne udbaške stranke imale još po toliko glasova, ne bi mogli sprovesti u djelo etnocentričnu federalizaciju.
dok postoji narod koji voli bosnu postojace bosna i bosanski jezik
Banditi kroje mutne i prljave planove! Po tko zna koji put Drgan Covic potvrdio da je veliki obozavatelj politike Milorada Dodika. Onog istog Dodika koji hrvate i dan danas progoni po RS, ne dozvoljava da se obnavljaju i grade katolicke crkve, kao na primjer u Drvaru. Taj isti Milorad je predvodnik u svim zastojima napretka svih stanovnika BiH. Slijede ga naravno Dragan Covic i Bakir Izetbegovic. Jesi li to znao moj jadni narode, ili si jos uvijek slijep i lud?
Ovaj arhiv kad uslika, slika govori hiljadu rijeci,iste slike su se vidale i 90-tih,a vi "cuvari" Drzave neka vas po kabinetima :)
Tja.. ako covic i dodik misle da mogu bez eu , ne znam zasto se uzbudjujete... mozda i mogu... a to sto su protiv korupcije u pravosudju, i to zvuci ok... kad ste vec sve ove godine bili pasivni ili lazljivi, mozete i sad, pricekati par mjeseci pa vidjeti ... koliko dugo? ne znam, pola godine?
Napreduješ pravo, sad bi ti i Šešelj pozavidio na rječniku.
.ebi bosnju kad je lud
Ništa novo,ali ipak zabrinjavajuće.Nisu Čović i Dodik to što je zabrinjavajuće,oni su samo na istim talasnim dužinama kao što su Boban i Karadžić bili. Brine to što mi nemamo adekvatan odgovor,nemamo nekoga ko bi od pasivne prešao na aktivnu politiku.Nekoga ko bi ciljeve i interese Bošnjaka znao definisati i po svaku cijenu zastupati.Zato na ovi i njihovi mentori diktiraju šta i kako. Ipak se nadam da će i bošnjački političari doći pameti i posvetiti se borbi za BiH,ujmesto međusobnim konfliktima i olajavanjima.
jest vama stalo do Bosne i Hercegovine,a aljkavost naroda će nas samo dovesti do novog rata i ostvarenja ciljeva ova dva đelata koji su veće zlo od cijele europe,samo se nama servira priča o bratstvu-jedinstvu ama guzinstvu da mi oprostite,samo ovi ako ne budu zaustavlljeni odosmo mi bojim se do trajnog bezdana
Pa ti reci da u bih nema demokratije :) Otvoreno duduk trubi da nije za BiH, gdje god se pojavi i pljuje protiv BiH Redovno ga za to BiH drzava i narod placa i aminuje negove postupke.
Da smo pravna država, kao što veliš moj Dragane, ti i tvoj pajdaš bi davno bili iza rešetaka...pa svi znamo da je to (pravna država) vama dvojici najmanje potrebno i poželjno u ovom trenutku.
Čuj razgovarali su o političkoj situaciji u FBiH i RS-u - ni u ludilu (pa ni u ovom opskurnom članku) ne pominji Bosnu i Hercegovinu (NACIONALISTIČKIM ZAKONOM ZABRANJENO).
Đavolji pakt :/
Nista novo...neprijatelji po necemu...a po svemu braca
Pital Baketa iko ista u ovoj drzavi ??