Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rusi Hahahaha otkrivene zalihe gasa u rusiji se procenjuju za narednih 150 godina a pretpostavlja se da jos toliko tek treba da se otkrije. Da ne govorim o zalihama metana u zaledjenim močvarnim područijima u sibiru. Rusija je jedna visoko industrijalizovana zemlja koja ne zivi samo od gasa i nafte, za razliku od tvoje turske ciji je glavni proizvod čarape od 0.5€ i zvakaće gume pune šećera (kao da baklave prave).
chetalji, samo votka, nikada se ne trijezne, zive od onoga sto im je bog dao u zemlji, plin i nafta, a kada jednoga dana iscrpe sve, ni hljeba nece imati. Nece im cak ni srbi moci poslati jer zitnica Vojvodina vise nece biti u Srbiji.
GO HOME
A šta se radi kad se Ustavni sud proglasi nenadleznim kao u Zahtjevu HDz-a za ocjenu ustavnosti ili kad donese odluku da se mjenja statut Mostar jer nije Ustavan kako to provesti???
koja predstava podržavaju NELEGALNU odluku inzka jer je imao ovlasti da PONIŠTI al je prebacio lopticu na SDA čistačicu a pogodite kako ce ona odlucit: ZA 100% RS
Kada će Srbi shvatiti da ih Rusija drži taocima svojih interesa. Izgleda kao i oni koji su glasali za Radončića.
Jesi ti ikad cuo nesto normalno o Kaknju?
. JE*BE-S RUSIJU!!!! To je najgora drzava za koju ja znam,Zatvorena drzava,o kojoj se nemoze nista saznat normalno,jedino je bila poznata o ratovima,ostalo nista.... Jel iko ista cuo normalno o Rusiji???.....Iskreno nije.....
Svaka zemlja koja gradi budućnost sa Rusijom biće obasjana suncem narednih 50 godina.Ko ne vjeruje neka pita Bugare,Rumune,Mađare,Čehe,Poljake,stanovnike Baltičkih zemalja. Zato neka živi vječito prijateljstvo Genocidnog entiteta i Rusije.
Za ovo pozitivno ,da se opustimo uz jednu vrlo vaznu BESJEDU nase legende :....Ukuzajte www.( Cupo Kalac Cazin 2010). ...........................Jako POUCNO i relaksirajuce!