Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su noramalna desavanja u stranci nakon nezeljenih rezultata na izborima, treba nas vise brinuti sto su nacionlisti iz 90-tih dosli ponovo na vlast
izgleda da su gradjni ponovo nasjeli na nacionalisticku propagandu, tesko nama naredne cetiri godine
Naravno..pa ovo je sasvim normalan slijed okolnosti,svaka velika parttija pa i SDP ce traziti izlaz iz krize,vrijeme je za promjenu i taj momenat je dosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Socijaldemokratija je jedini spas za ovaj napačeni narod. Nacionalizam i desna orijentisanost svakako da nisu. S tim u vezi, ja se nadam da će SDP "ozdraviti", kao najveća Socijademokratska partija u ovoj državi.
hajde, danas ćemo da vidimo šta i kako :)
Možda da izglasate Bandića za novog Šefa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pored toliko prevaranata i lopova konacno sam pronasao pravog coveka sa pravim dojavama. Jedine prave i sigurne dojave na facebook-u,uvjerite se i sami.... https://www.facebook.com/sigurnazarada99?ref=hl jedine sigurne i prave dojave za kladionu na internetu posjetite nas
Kakva demokratizacija, sram vas bilo, kakvi ste vi komunisti!!! Tito vam se okreće u grobu!
Mediji se vise bave SDP-om nego formiranjem nove vlasti...
:)))) volimo da gledamo koje smo to smeće pomeli i volimo da gledamo kako su još gori nego što smo mislili :) podrepne zlajine muhe sad napadaju velikog vođu. protivnik zeljko komsic ga je nokautirao, kulturno se odmakao i ne zadaje mu udarce dok ošamućen leži. e to mu rade njegova kopilad hadzic, niksic, imamovic, selimovic, lipovaca....i oni ce da ga dotuku :) FUJ KAKO STE POGANI MAJKO MILA!! FUUUUUUJJJJ!!! bilo ne ponovilo se
samo Denisa za predsjednika inace sve ode u tri lepe ...
SDP mora napraviti reorganizaciju jer su jedina stranka koja moze donijeti bolje sutra za BiH
vrijeme je za nove ljude i nove ideje... SDP je stranka koja sigurno takve kadrove posjeduje, samo im treba dati sansu.
Sve same diplomatske priče, a biće ovdje vatre i te kako, nije sa malo fotelja izgubilo, Nije izbor novog predsjednika najvažnija stvar, to je samo izgovor za borbu koja tek slijedi. Dali bi oni sve da ostane isti predsjednik, a da su zadržali fotelje.
Bilo bi dobro da se olako ne upotrebljavaju termini poput "nacionalisti" kada se govori o nacionalnim strankama i "ljevica" kada se govori o SDP-u, SNSD-u i DF-u jer niti su nacionalne stranke samim tim i nacionalističke niti SDP, SNSD i DF predstavljaju ljevicu.
SNSD nije ljevica, izbaceni si iz svjetskih socijaldemokrata
Za poraz je kriva suplja
Pomjera se sat ubrzo, a neki trebaju pomjeriti i kalendar. Izbori su prošli. Kakvi su ovo populistički top komentari?
Jeste normalno u normalnim drzavama ali u B&H gdje ministar laze citav narod, gdje se ne radi nista cetiri godine i u zadnjoj predizbornoj godini zavrsavaju sve projekte u zadnjih mjesec dana,gdje lider stranke opstruira organizaciju vlasti godinu dana,gdje nakon protesta u citavoj drzavi nista nije promjenjeno, gdje je sve naopako oprostite nije normalno.
A lajavaca dole u komentarima, sve oni imaju nesto saopstiti, evo da gaje ovu ideju pa hajde, ali jok, oni su podmladak ovih stranaka desno opredjeljenih i cilj im je samo jedan, unistiti!
Koji je fazon sa izjavama lidera SDP-a da je to ,, firma '' sa 105 godina postojanja ,danas to isti izjavi i Lipovaca ?? I onda se zale na glasace .Firma u koju dolazis od 8-15 h,pon-petak ,u odijelu ,sa sluzbenim vozacem,telefonom ,sekretaricom a za vikend ides do vikendice na more ....
Kako ne shvacas, samo me interesuje, ne shvaca to onaj ko ne zeli svatiti zasto 105 godina!
firma jer tu uzimaju pare kao da su u firmi a nista ne rade. firma jer preko ovoga sisaju pare iz budzeta i zaposljavaju koga hoce. kontas? to vise nije politicka stranka sto bi trebalo biti nego firma za neradnike i nehl***vice
Potpuno je normalno da nakon losih izbornih rezultata dolazi do ovog i da se unutar jedne stranke traze rjesenja za probleme koji su doveli do istih. A to sto se sada SDP-u daje tolika medijska paznja ne znaci da je ovo nesto neobicno, nego da nasi mediji nemaju nista drugo pisati i ocigledno ih ne zanimaju izborni pobjednici i na koji nacin ce nam isti krojiti sudbinu naredne cetiri godine.
Pa baš, više su nakon izbora mediji se politike dohvatili nego u predizbornoj kampanji.. cirkus prave od stranaka, a cini mi se ponajvise SDPa..
Nadam se da ce na celo doci ljudi koji ce vratiti pravu vrijednost socijaldemokratiji za koju se sdp i zalaze