Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se sastanci neodrzavaju u predsjednisvu ili sluzbenim prostorijama vlade sto je normalno u normalnom svijetu.ova bezvezna trosenja para za susrete po \'birtijama\'/figutativno/ pokazuju neozbiljnost susreta a i rezultati ce kao i prije biti nikakvi jer josipovic nemoze dogovoriti nista bez vlade kao ni ostali. normalno bi bilo da se sastaju celnici vlada i dogovaraju. ovim paraderima nije izgleda dosta provoda poslije onolikih praznika u zadnja 2 mjeseca
ove vukove treba nazad u sumu poslati. samo kad sa velikim respektom zakorace na teritoriju Republike Bosne i Hercegovine i prestanu podrzavati aktivno ili pasivno genocid i sve nacionaliste mogu ako budu dobri doci na kratak posjet.Hvala Bogu da imamo drzavu i da nismo sa njima.
obavezno bojkotovat sastanak jer tadić podržava genocid počinjen nad nesrpskim narodima te istog proglasiti za nepoželjnu osobu u BiH, sa josipovićem otvoreno razgovarat i riješiti sva pitanja oko rs i hb, netrebaju nam prijatelji koji su dvosmisleni i neiskreni sa takvima treba uvijek biti na oprezu (sa metkom u cijevi) i istima dati do znanja da se BiH nikada neće raspasti.
Pa eto Tadic saziva sastanak u \"tudjoj kuci\" . necuveno i drsko . Sto nije dosao kad je Patriotska liga bila na vlasti. Predsjednik Srbije Boris Tadić trebalo bi u toku idućeg mjeseca da se sastane sa predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i članovima Predsjedništva BiH na Jahorini – rečeno je Srni u Kabinetu predsjednika Srbije.
INTERESUJE ME KO JE TO SAZVAO I KO CE PREDSJEDAVATI OVOM SASTANKU (NORMALNO BI TO TREBAO BITI PREDSJEDNIK TOG USR. PREDSJEDNISTVA BIH) .
Dosli strucnjaci da savjetuju strucnjake. Sluge sluginih da sluze sa ovdasnjim slugama. Hoce li biti podjele?
Pozdravljam sve u studiju, i sve koji me znaju. Ako može za mene pjesma: Pristao sam bicu sve sto hoce...
prizeljkujem lavinu...
\"Vrijeme ja da počnemo da rešavamo probleme\"