Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je i dalje rat...
Od članstva smo realno daleko iz ne samo naših razloga, ali kandidatski status bi nam sada dobro došao. Ekonomska je kriza i trebat će nam pristup fondovima koje će EU praviti za te namjene. Sa sadašnjih nekoliko stotina miliona došli bi do milijardi. Šta će tu tražiti Milanović, vidjet ćemo popodne kada bude uživo obraćanje. Pahor je imao plan za prošlu sedmicu, ali izgleda da se nešto treba dati Hrvatskoj na tom putu zato oprezno.
ko fol dodik pod sankcijama, a vamo svi ga zovu na neke državničke razgovore ??!!?!?
Cir mi proradi na pomisao njih trojice
Nikad mi nije bilo jasno. .eto mrze se i fol sjede za istim stolom ? Sve fino fol dogovaraju ili ne ? Meni bi doslo ovog krmka milion puta stolicom da ga isprebijam, pa makar mi i zadnje ikad bilo....