Obilaze lokacije za slučaj Karadžić
0
Članovi Haškog tribunala u petodnevnoj posjeti BiH
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce ova spodoba objasniti sudijama da ni uz pomoc JNA,ni sa masakrima nad civilima,ni sa genocidom ne napravi nista od \"goleme srbije\" ..blamaza
Ejup vam je u kući otetoj od jadnog Bobe Kovačevića. Lako ćete ga naći.
@ Bee Haa Vlahu, nestaje tvoje tzv \"rs\"! Od svega ostalo vam je samo PC u kuci da preko njega iskaljujete svoje mitomansko-kosovsko bojisno-manijakalne lazi! Kupite prnje i MARS u Bg Pashaluk!
Vjerujem da su se dogodile MARKALE, VASE MISKINA, TUZLANSKA KAPIJA gjdje su se istog momenta nalazile novinarske i televizijske ekipe i to uvjek u vrijeme odrzavanja nekih medjunarodnih sjednica koje su rjesavale situaciju u toj PROKLETOJ bosni, ali isto tako vjerujem da je bilo i strasnijih zlocina koji nisu zabiljezeni kamerama, jer nisu u to vrijeme sluzili svrsi, medjutim vrijeme nosi svoje i ako bog da\' krivci (kojih je vecina na na vasoj strani) jednog dana ce bit kaznjeni. Naj gnusnije zlocine nad MUSLIMANIMA su pocinili MUSLIMANI, postoji mnostvo svjedoka. Pogledajte sta kaze Lord Owen, luis McKenzi, jasusi Akasi i jos mnogi ocevidci. Mozete se sami uvjeriti ako proGOOGLEate navedene pojmove, kao sto su Srebrenic, Markale, Vase miskina i sve ostalo sto vas zanima.
SRBE NA VRBE !!!
Svi tvoji takozvani generali su ili osudjeni ili je optuznica podignuta za genocid u takozvanoj republici srpskoj.Bolje reci \"stvarna genocidna tvorevina \" Negiranjem zlocina i genocida necete postici da on nestane i da se nije desio.
MARKALE hohohohohoho OOOOOOO BALIENS KAO KLUKO ODMOTAVAJU SE DOKAZI PROTIV tzv TERORISTICKE ARMIJE (BiH) BUKOVINE I HRASTOVINE