Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono sto krasi ovu nasu vjeru islam je i to sto covjek nije u ibadetu samo dok je na sedzdi, vec je u ibadetu i dok ovako na halal nacin zaradjuje za svoju porodicu i on je na Allahovom putu kad izadje da zaradi za svoju porodicu dok se ne vrati. oni su poginuli na Allahovom putu! nek ih Allah upise medju sehide i porodicama olaksa gubitak i On Uzviseni se o njima pobrine. A zar ima ljepse brige
Kako čudan osjećaj ???. Osjetiš olakšanje što su pronađena mrtva tijela heroja ??? Neka im je vječna slava !!
zalosno i strasno sve sto se desilo....citam ovo i placem....
Tuga, nema šta. Koliko je samo i ovo izvlačenje tijela nastradalih opasno i neizvjesno, Mogu misliti kako je porodicama tek . . .