Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Komšiću! Fin je to čovjek iz poštene četničke porodice iz Kostajnice kod Doboja. Djed mu je bio divan čovjek a malog Željkića nešto nema u posljednje vrijeme otkad ne zna da li bi da bude Srbin, Hrvat ili Bošnjak..
@ @Hahaha brate hercegovce...smiri se malo...sta ti je kakvi su ti to komentari... a u hrvatskoj susjednoj nam zemlji meni licno veoma dragoj i volim je - e tamo tebe svi jedva cekaju jer nemaju dosta hercegovaca koji glume velike hrvatine kao i ovi takodjer nasi bosanci sa sjevera sto idu srbiju i glume velike srbe... razmisli malo ;) pozdrav
Delegati Prvog kongresa Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH izabrali su jučer tajnim glasanjem 85 članova Glavnog odbora stranke. Članovi Glavnog odbora SBBBiH iz Kantona Sarajevo su Dino Kapo, Nežla Šehović-Durić, Fatima Šaškić, Fikret Veljović, Edin Balta, Senada Habaš, Amir Bajić, Lejla Kurović, Zehra Hamzić, Mirza Ustamujić, Šukrija Bakšić, Elvedin Kadić, Adnan Šuman. Predstavnici HNK u GO SBBBiH bit će Vildana Stiglić, Asim Bašić, Nerma Mustafić, Halil Bašić, Sanjin Drljević i Nermina Frenjo, a USK Alija Kurtović, Admir Spahić, Ejub Topić, Amir Fazlić, Ekrem Begović, Almir Redžić, Safet Veladžić, Senad Koljić, Nihad Ključanin, Hasan Brkić. BPK će predstavljati Nihad Gabela i Fahrudin Balij.agić, Posavski Rešida Berširević, a Distrikt Brčko Dr. Samir Salkanović i Alma Ahmetović. SVE GO SANDZAKLIJA..
ja cu da spasim \"\'rvate\" u BiH. Uz moju pomoc nece Sejdo biti opet predstavnik nasih komsija. Ahahaha, libo me neka stvar za vama. Kupite se mamu vam marginalnu. Jos malo i mikroskopom cemo vas traziti u Rep. Srpskoj. Mars bre na onu stranu Save
calm down. :D Nema svrhe se odupirati sudbini... Hahahahaha Bas nas briga, ko te j*be, mozemo mi i bez tebe. Oj, skutore.... oj, skutore! p.s. povedi i mamu i tatu. Nemoj ih zaboraviti. ;)
J*bem ti sve zivo i mrtvo, B A L I J O ! I ovo vi zovete demokracija i kostituivnost!? Odlucujete u nase ime? Dosta vise, nema s vama suzivota. Ja idem u Hrvatsku ne bude li se ista pormjenulo nakog ovih izbora a vi umrite u \"evropskoj Palestini\".
I opet za Zeljka! Dragi skutori, vas clan predsjednistva BiH ce se opet (na svu srecu!) zvati Zeljko Komsic. Nosilac zlatnog Ljiljana i istinski patriota ove drzave. Jos samo da nam je naci b*snjackog i s*pskog protutipa gosp. Komsica. UMRITE DUSMANI!
sto nije titu polozio vijenac hahaha, ne smije vise :)
najbolji politicar kojeg bosna i hercegovina trenutno ima.
zar ovaj izdajica i potuurica smije izac iz sarajeva?
tupi kura...c laze ko i obicno i skuplja glasove... al\' ce ovog puta malo SUTRa, a mlo i JUCe dobiti