Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo znaci da je vakat?
Hocete rat ? Ma vi ste bolesni, b o l e s n i.
@solo_menta Jeste, vakat je, vrijeme je da pogineš fašisto.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kada necete saradnju sa drzavom.BiH bice vam.uskracen novac sa drzavnog nivoa i nema nikakvih problema ..kada su bile poplave sve smo vidjeli zasta ste sposobni.
Eh sada posalji SIPU u Banja Luku da uhapse ovog Novitovica radi napada na ustavni poredak BiH. Da vidimo tko ce onda imati petlju da provocira i izaziva tenzije po nalogu kriminalca iz Laktasa.
kava tri mjeseca to je trajno, sada idu na obuku u NIS, niskoruski Speznaz i miletova garda
To je u kordinaciji sa onim dodinim odlaganjem 6 mjeseci, 3 su prošla...nesto se sprema?!
Imal iko mu6a da proglasi r bih i da rs postane okupirana teritorija pa jek onu zapocnu ako smiju rat i nek ih nato sravni sa zemljom cao, 1 covjek 1 glas 1 predsjednik, kome ovi nasu vise po glavi?
Ovi iz RS su se preracunali, zaboravili da onaj centar u Nisu pasti pod SANKCIJE za dvije sedmice....
Opet im neko drma kavez!
Republicka uprava civilne zastite...???? valjda entitetska!!!! Imal iko od ovih probosanskih stranaka dovoljno hrabar i pismen da stane ukraj ovim zaludjenicima!?
Znaci pocetak odvajanja? Ili propast nova?
Grad Sarajevo treba biti jako oprezan tj ok grada da ne dozvole ukopavanje tranševa jer ste nas koštali 90 puno. Mnogo sreće i oprez!
A rat prizivaju klix ratnici, koji su pusku vidjeli na filmu jedino
Upravo.
Sutra odma vratit zastavu Republike Bosne i Hercegovine ! Dosta vas je bagro pokvarena
Stvarno ne vjerujem da Bosnje i dalje vjeruju zapadnim zastitnicima.
Meznam zašto ovi Bošnjački političari se ne povuku iz Dejtonskog sporazuma i nevrate Ustav RBiH
Gdje su ove jajare iz tužilaštva i sipe sada? Ah da bave se našim komentarima dok ljudi ruše državu i uz to primaju platu od naših para.Nije li vas sramota?
Kao sto Senad kaze: Ovo je vec rat.