Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćiro pederu
Nije valjda da smo takva vukojebina da se koristio do 1998 godine.
Stavili ga u krug škole....e bas ste nasli mjesto. Za godinu ga neces prepoznati od skrabotina i sličica...mi trebamo kulturu ponasanja ljudiiii...skole su nam štale, jer je stoka u njima, čast odgojenoj djeci.
sjecam se .. ja kao mali u skoli , 2 razred osnovne, na odmoru a ciro naidje i svi gledamo i masemo :D a covjek u lokomotivi svira :D i svi bili sretni presretni, a danas djeci daj helikopter opet malo, i nisu sretni.
Dosta mi je tih kojima je sve u prošlosti bilo bolje. Onda brate izađi iz kuće, okupi ekipu iz drugog osnovne, idi na željezničku sttanicu i maši po čitav dan.
@NinoBelovSRB to je i Bakirova spika, a ja te pitam kome je ova drzava ili ijedna firma dala stan? 80% ljudi bi danas bilo bez krova nad glavom da ona drzava nije davala i firme, a sad kljucas za 500KM a gdje ces zivjeti nikog ne intresuje..zato sine promisli dvaput prije nego govoris protiv onijeh vremena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postovanje kakanjcima , vas AMEL CURIC