Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Krajini vjerovatno ne moze biti gore nego sto je sada gdje ima nekoliko SDA a ulje na vatru dolijevaju i Radoncicevi smutljivci. Babo uzima izbore u Kladusi 100%. Kad bi uspio napraviti desetinu onoga sto je pokrenuo u Kladusi prije rata Krajina bi procvjetala. Price kako je saveznik RS-a i sl. nece proci u Kladusi.
samo sda ovce misle da je on izdajnik
Bogati, jesi se kada zapitao kako je napravio!? Cuvenim samodoprinosom od plate, a niko nije smio ni pitati zasto toliko.. On je bio sam preteca ovih danasnjih gazda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve lopov do lopova i bagra ..jadan narod
Fikrete imo si to dosta dobrih strana,al kad si onako nonsalantno poceo zaobilzit leseve bosnjackih civilia svirepo ubijenih na kucnom pragu u Bijeljini od strane arkana i njegove bratije tad si umro za mene i sve Bosnjake,ove iz kladuse ne racunam,oni su ko i ti ,izdajice ,kvislinzi,,hrak pljuc
Bakire ,osnivaj vise taj Mossad Bosnjacki !!!
BOOOBOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOOOBOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOOOBOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOOOBOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOOOBOOOO DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
booobooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Inteligentan, dobar, mudar , kao Srbin podržavam ovog čovjeka zato što je imao IDELE koji su štitili narod i od kojih do današnjeg dana nije odstupio. Mogu ga svi pljuvati ali je BABO jedan . Dr S
Dobrodošao Babo, kamo sreće da nikud nisi ni odlazio i da Aliji nisi prepustio mjesto prvog predsjednika BiH. Rata sigurno nebi bilo
Kako neko ko je osudjen za ratni zlocin moze dobiti zeleno svjetlo da se kandiduje. Sta kaze nas zakon? Jer ako je tako, onda svi oni ratni zlocinci sto su odlezali kaznu mogu se kandidovati za nacelnike npr Krajisnik.
pa kako radončić može da posluje sa keljemendijem a onda bude ministar za sigurnost? pa onda pokuša Državni udar i ponovo stisne ruku Bakiru?
Eh da je tu rahmetli komadant Izet Nanic ne bi se sepurili BOSANSKOM KRAJINOM ovakvi kao lazni babo...Pozdrav iz Sarajeva za hrabre Krajisnike i ne dajte zlotvorima da vladaju!
Imamo mi Buzim.Efikasan lijek protiv autunomasa.Vec isproban :)
@pop84 Sta hoces da kazes ? Da je ARBIH ubila hrabrog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Babo je veleizdajnik i u najtezim trenztcima po bih a pogotovo po bihac se okreno protiv svog naroda ,kad ga je atif prvi put istjero iz kladuse babo se vratio uz pomoc ozloglasene paravojne formacije JEDINICE na celu sa miloradom ulemekom legijom kojom je upravljao stanisic ,u sukobima je poginulo vise vojnika armije nego za cijelo vrijene rata protiv vojske rs ,atif je odrzavo bihac jer je kupovao oruzje od srba uz pomoc novca koji je stizao iz sarajeva negdje oko 60 miliona maraka ...babi treba sudit za veleizdaju i zamandalit ga dozivotnu i toliko o bakirovim vrecama za one koji nemaju pojma koliko rat kosta i sta se sve dogadjalo u bosni
ne znam samo koji debili ti dadose dislike, ovo je sve ovako bilo
ja nisam zato da se kandiduje njegovo je proslo dosta mi je staraca neka se mladi kandiduju
DaBogda mu se ruka osusila ko god glaso za ovog cetnika izdajnika