Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav srbofasizam?? i sta je okovano,KOJI JE TEBI ,ZAR NE VIDIS DA SE NE MOZE ZIVETI OD MUHAMEDANACA!
Ne mogu da vjerujem!!! CIK počeo da radi svoj posao?? Nevjerovatno....
ako ste delegirali Hrvate...na sta nemate pravo po Dejtonu a ja jedini imam pravo da tumacim Dejton i mozda ambasadori PIK-a sem Rusije i kako sam Federaciju namjerio Bosnjacima onda cu morati ponistiti i tu odluku pa cete opet reci da sa na strani Bosnjaka a vi ne radite dobro svoj posao!!! posle cu protjerati i Srbe, ako mognem... jer sve to pise u Dejtonu a ako ne pise ja cu dopisati jer sam u takvoj mogucnosti ko me se ne svidja neka glaba pe nis, na Trgu Alije Izetbegovica mirotvorca
ako ste delegirali Hrvate...na sta nemate pravo po Dejtonu a ja jedini imam pravo da tumacim Dejton i mozda ambasadori PIK-a sem Rusije a kako sam Federaciju namjerio Bosnjacima onda cu morati ponistiti i tu odluku pa cete opet reci da sa na strani Bosnjaka a vi ne radite dobro svoj posao!!! posle cu protjerati i Srbe, ako mognem... jer sve to pise u Dejtonu a ako ne pise ja cu dopisati jer sam u takvoj mogucnosti ko me se ne svidja neka glaba penis, na Trgu Alije Izetbegovica mirotvorca
pasha moj... ti si d3bil...
stisla guza... sad svi lete, vide da nema ništa od haosa u Fedeaciji... konatju ako ih ne imenuju, gube dobro masne plate za 0 rada (čast izuzetcima)
sta ima u banja luci..? koliko kostaju paprike?
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA! A vi samo brišite, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x-com, istinu nikad nećete izbrisati!