Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Avdukić, rudar, mlad i pošten.... Iskreno saučešće porodici Nek ti je rahmet dušo mlada i vrijedna...
El-Fatiha
@41ustase45ujameupase....... Jedino ti ne znaš tko si, što si a očito ne znaš ni gdje si ...???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kuca neko Miloradu Dodiku na v... Kuca neko Miloradu Dodiku na vrata, a Dodik se nervozno prodere: • Ko je to, majke mu ga nabijem?! • Otvooooriiii mi vrataaaa Milorade, poslao me Miroslav Lajčak. • A ko si ti?! - pita M.Dodik. • Ja sam Dr. Dulitl, Milorade. • Pa što je tebe posl'o, ti si doktor, a ne pregovarač?! • Znam Milorade, ali ja jedini znam da razgovaram sa životinjama.
Više mi se ova priča o referendumima popela na vrh qrca. Dajte vise svi se otcijepite i idite u tri pičoke materine. Dok o tome pričaju, sa strane kradu, lažu, ubijaju. Nek se svi gone u neku stvar. Otcijepite se, i hercegovinu otcijepite i kantone otcijepite, ali popravite sigurnost u rudnicima, na cestama u bolnicama i dajte nam da radimo i posteno zaradimo za komad kruha!
Amiru Avdukiću, rudaru koji nije imao veze sa politikom, želim vječni rahmet, a porodici iskreno saucesce i sabur.
Srbadijo ima da vas nema.... Hahaha
Oko kakve gluposti se ''diže prašina''. Ma nek' slave taj deveti kome to smeta,daj im još gratis i deseti januar.
izvod iz Centralnog biračkog spiska za sve građane Brčko Distrikta koji imaju državljanstvo RS-a,Pa nije RS drzava glupaci jedni...
Bosanski Muslimani mogu slaviti vidovdan, taj dan na Kosovu pobiše Srbe (i Hrvate), i da nebi tako sad ih nebi bilo u Bosni, a 1956 im se rodi Veliki Vođa Bake. Pored toga, etentat na Ferdinanda koji je pokrenuo 1.sv.rat oslobodi Bosnu od AU okupacije, Bosna postade država u Jugoslaviji, na kraju i nezavisna. Predlažem Vidovdan za nacionalni praznik BiH, i to Bošnjaci imaju najviše razloga da ga slave.
Mene samo zanima dokle se doslo sa transama kredita ... fino su oni to organizovali ... dizi tenzije da bi transe i zaduzenje zemlje prosle bez buke i velike galame :D dobro odigrano ... a sta sa pokradenim paraama ... ko ce odgovarati?!?! je li se spremno gurnuti zemlju u rat samo da se ne bi odgovaralo za pokradeno ?!?!
Nisu ludi pa da i onimkrse zakon imustav drzave jedini logican odgovor. Sad ce se dodo sa ovim izvuc kod vlastitih biraca kako bi on ko referndum al mu nedaju spisak.
Ma moraju dati spisak , to je po svim pravnim osnovama . Blokiranjem recimo ovoga RS će blokirati rad parlamenta BIH i savjeta ministara i gdje smo stigli? Referendum će se održati kako god bilo. Ovo je priprema za osamostaljenje RS do 2020 godine iz BiH . Ovo nije plan Milorada Dodika već plan EU moćnika kako bi se ograničili muslimani u Europi tj izolovali . Dr S
hahahahahahahahhaahhahahahahahahahhahahahahahahahahaha SVAKA CAST POLITICAR! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ovaj iznad neki analiticar svjetskog glasa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodick i R SMRDSKA NA APARATIMA
Cikno referendum. Sta ce sad Mile i Bake
Da hoće i oni ciknuti obojica dosta je i jednog i drugog Incko da obojicu smjeni
"ONI SE KAO OTCJEPLJUJU A MI KAO NEDAMO" sve u svemu rastjerase nam i ovo malo investitora,ko ce u budaletine da ulaze.Nije izludio.
pa šta će im investitori, oni prime investitora ako će ga moć kontrolisati koga će zapošljavat. Dat čovjeku posao od 1200 KM i normalan život je najveća opasnost za SDA, jer taj čovjek više ne ovisi od njih.
ova iz zenice ja mislio s pala da je
Cak i da odrzi referendum, to je kao toaletni papir kad se iskoristi obrise i pusti voda. Niti ima medjunarodnu podrsku niti BIH podrsku i sta je dokazao. NISTA! Potrosile se pare, glup narod glasao, Dodik se nada da ce ostati na vlasti itd....Kmeeeeee
Mene samo zanima dokle se doslo sa transama kredita ... fino su oni to organizovali ... dizi tenzije da bi transe i zaduzenje zemlje prosle bez buke i velike galame :D dobro odigrano ... a sta sa pokradenim paraama ... ko ce odgovarati?!?! je li se spremno gurnuti zemlju u rat samo da se ne bi odgovaralo za pokradeno ?!?!
Prodajem aparate jeftino za manji entitet