Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako to ide-Opstinska izborne komisije zdrijebanjem dodjeljuju mjesta strankama.od 10 clanova,svaka stranka dobija po 2 mjesta.zadatak je da sprovedu izbore kako su obuceni,a nakon toga da izbroje po propisima,popune sve obrasce i zapakuju i zapecate vrece.to se unese u sistem.to je ono kako bi trebalo.kada se ne uradi kako treba,onda se desava ovo da se broji u Zetri ponovo
Znate li vi brojati!???
velikasranjaljudimoji
da li ovi sto broje makar dobiju naknadu za ovo proseravanje?
Izlizaće se i raspasti ovi listići dok ih x puta prebroje pa će biti, haj ponovo glasaj :)
Cemu brojanje kad unaprijed kazete da brojanje nemoze nikako promijeniti izborni rezultat?Aj,jasno mi je.Svakako se obracate "ovcama".
Nazalost ne vidim nacin da se rijesimo nacionalistickih mafijasa (SDA); kako god brojali cini se da su stvari nazalost jasne.
ovi izbori su najgore organizovani i namjesteni su sigurno, nikada vise nije bilo nepravilnosti
Završit će ovi ovo prebrojavanje do narednih izbora, nadam se ????