Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros u košari, gdje sja, šuška niz rogoza žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, oštenila sedmoro je žutih. Do u sumrak grlila ih nježno, i lizala niz dlaku što rudi, i slico se mlak sok neizbježno it tih toplih materinskih grudi A uveče kad živina juri, da zauzme motke, il prut jak izašao je tad domaćin tmuri i svu štenad potrpo u džak A ona je za tragom trčala, stizala ga, kao kad uhode... I dugo, je dugo drhtala ne zamrzla površina vode Pri povratku vukuć se po tmini, i ližući znoj s bedara lenih, mesec joj se nad izbom, učini kao jedno od kučića njenih. Zurila je u svod plavi, glatki, zavijala bolno za svojima, a mjesec se kotrljo tanki i skrio se za hum u poljima. Nemo, ko od milosti il sreće kad joj bace kamičak niz breg, pale su i njene oči pseće kao zlatni sjaj zvezda u sneg.
Jeste ih za*ebali! :3
Stvarno puno, ocekuje se krah i politicka kriza.
a isti kaznjeni iz buđeta uzimaju milione. ja vam kazne i k
A sto ih kazniste, nece vise nikad. Bas su zlocasti
ja mislim da se tih 18 stranaka grohotom smiju ovoj odluci
NJEMACKA DA IMA TOLIKO STRANAKA PROPALI BI KO MUDA KROZ PODERANE GACE,A DA MI NE PROPADNEMO.....GLASAJU ZA CETNIKE I NIKOM NISTA,TO SEU DRUGOJ ZEMLJI GLAVOM PLACA DA NE SPOMENEM OSTAVKE....AL ETO...OVO JE BOSNA,SVE JE DOZVOLJENO.NI DRZAVE NI ZAKONA !!!
u njemackoj postoji takodjer mnogo stranaka. medjutim, gradjanin njemacke ne bi nikada dozvolio vlastima da rade ono sto gradjanin BiH dozvoljava svojim vlastima. 90% su gradjani krivi za situaciju.
Ajoj jesu ih kaznili 24.000KM ukupno za 18 stranaka hahah. Kaznite ih tako sto se prestanu financirati našim poreznim parama. Ne zelim financirati niciju stranku.
ni ja
Al probaj ti sad uraditi inicijativu da se ukine financiranje strankama iz budzeta i neces uspjeti, jer glavni motiv nase raje za politicko aktiviranje je lova. Imaces samo protivnike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)