Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo ovcice, opet sisanje vune pa nazad u vase stale!
Pošalji ovčicu zvanu mama da joj smjestim nešto u štalu
imas neki problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo bezveze bacaju pare na izbore,,opet iste stranke, ista imena...samo godina na plakatu/izbornom listicu I reklami ce biti 2014...I ko fol... mi glasali ko ce nam krv piti 4 godine?!?!?!
....4-5 % LJUDI ĆE IZAĆI NA IZBORE ...I TEK KADA OVI POČNU POSLIJE IZBORA NEŠTO PALAMUDITI IMA DA IH NAROD SPALI U OARLAMENTU...
Džaba, sve dok ova post-komunistička stoka ne skonta da treba SVI da glasaju biće nam ovako kako nam je.
ovce kao i obicno, zavisi na kojoj livadi pasete, znate kako ide i za koga glasati! mosnjaci za SDA, Svrbi za duduka i kroati za covica! i tako u nedogled!!
dajte mi 300 km i glasacu i za cerica ako treba
Kome su potrebni Izbori u BiH ? Narodu to nije potrebno, jer se za prethodnih 20 godina uvjerio da je samo gore stanje. Izbori su potrebni EU da postavi svoje poslušnike na vlast i učvrsti robovlasnički sistem i demonkratiju.
agonija se nastavlja !
Nije CIK kriv što mora raspisat unaprije bacanje para u prazno.
hunger games part 12837373 :)
E za koga glasati??' Ko nudi više?? Nemojte samo za one što pale Predsjedništvo!!!
ko ti je kriv sto si pao na spin SDA i SDP pa su skup momaka koji su protestovali optuzili da su TERORISTI i da su placenici od Fahre!