Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOVI DIZAJN KLIX-a je za 0 bodova nepregledan...ne znam ko vam je ovo prodao ali je UZAS UZAS UZAS!
Hoce kopirat fb timeline index i ostale... Timeline je za drustvene mreze a ne casopis portale... Al hajd ti njima sad dokazi i da vide da su pogrijesili nece to nikad priznati...
jesam li ja na klixu, ili je ovo neka noćna mora? halo, jel ovo neko hakovo portal sarajevo-klix il sam ja pretjero sa šmrkanjem koke?
I ne zaslužujemo bolje kad smo kao narod pogani. Jednostavno ne može biti slučaj da su samo vladini službenici korumpirani... Apsolutno svako ko dođe na njihovo mjesto je korumpiran. Dakle, stvar je u narodu koji je kolektivno izgubio sve moralne osobine i na korupciju gleda kao na nešto normalno. Banalan primjer je što tražimo štelu kad trebamo odraditi jednostavan posao poput odlaska doktoru... De ti meni našteli da prvi dođem na red, da ne čekam. Sve dok se narod ne promijeni, neće ni vlast.
Serem se na Klix i novi dizajn, sporo ko kurac
Eh to, svi hoce da nestane korupcije ali "nemoj mene dirat". To je ono kad gleda lola na TV-u politicare i ebe im majku korumpiranu a on preko stele prima penziju kao RVI po osnovu laznog napumpanog invaliditeta, iako rata nikad nije ni vidio.
KORUPCIJA SE MOZE RJESITI SAMO REVOLUCIJOM,SVE OSTALO JE SUPLJA PRICA.NA ZALOST U BIH NE POSTOJE USLOVI ZA REVOLUCIJU.
šta da komentiram na ovom beskrajno razvučenom portalu? totalno su nas razvukli na stotine bezveznih članaka, trebam čekati 5-6 minuta da se otvore svi članci, pogotovo sa slikama, pa onda opet ponovi 2-3 minuta čekanja. nema ni najkomentar-članka, ne znaš jesi se prijavio ili ne. koliko vidim fali bar 60% onih redovnih komentatora. ovo je žešće smeće, puno pogreški. za vas je sad i avaz mission impossible.
BRAVO SDA GLASACI (OVCE) EVO VAM VASE SDA STRANKE...BALIJE POKVARENE.OVCE OPET NISU DOSLE TOBE.ALI NEKAA,SAMO NEKA NASTAVE PO STAROM,DOCI CE VRIJEME KADA CE I IZ NJIHOVIH DJEPOVA UZIMATI PARE...SAMO POLAKO...DA SE HOCE ZARATITI AMIN BOZE..DA VIDIMO KO CE BRANITI OVU VUKOJEBINU.
Svaka cast vlastima i onima koji su dozvolili da dodje ovoga. Svaka cast. Tacno vise nemas koga izabrati na izborima. Imam osjecaj i da bi Stranka za Evropsko Sarajevo bolje upravljala drzavom
nije jednom bilo , ljudi prijave korupciju i umjesto da budu drustveno nagrađeni , dobiju šut kartu sa posla ili upadnu u velike probleme . još im se naklate na kosti i bližnjima ... o zemljo otvori se progutaj ih sve i izbaci ih u npr ..... Somaliji
i ta " nevidljiva ruka " je nevidljiva samo zato što vladajućoj garnituri i njihovim poslušnicima odgovara tako , da je u interesu šljaštila bi ona ko Las Vegas :)
U nasoj BiH ovakvih i slicnih slucajeva je hiljade i hiljade.Politicari su u sprezi sa tuziocima i sudstvom,svi hoce pare i svi uzimaju pare.Obican ih covjek ne interesuje.Duse su djavolu prodali vec odavno.Tesko da ce se sta u skorije vrijeme na bolje sta promjeniti.
nadam se da će đavo doći po svoje i nek ih nosi u 3 pm što dalje od nas :)
Odgovoran: VSTV BiH
KORUPCIJA SE MOZE RIJESITI SAMO REVOLUCIJOM,SVE OSTALO JE SUPLJA PRICA.
Ko ce voditi tu revoluciju kad je sav narod korumpiran a postenog insana nema na mapi jer ga je korumpirani narod nogama izgazio i gurnuo na margine. Ne moze jedan posten protiv 50.000 nepostenih.