Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ko mi to ne znamo....šta krmak želi....
Znaci Dodik rekao 1.000 puta da želi otcjepiti RS, nema Srbina koji ne želi nezavisnost RS i Švarci nakon godina razmišljanja dođe do ovako genijalnog zaključka.
To što MI to znamo je bitno ko Dodikov prdež. Vazda je bilo bitnije KO veli a manje šta veli.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta reci osim ooo Kolubmo...
Dobro jutro, Columbo!
@Ronex Bravoooooo majstore :):):) Razlika je u tome sto je Hr 1995 oslobodila, a BiH 2016 nije niti će ikada :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Drugo je zeliti a drugo moci. Dobro jutro, on to zeli zadnjih 20 god. ali se jos neko pita na njegovu zalost...
zelim i ja Adrijanu Limu
Pa zar ovaj dedo nije mrtav, ja sam mislio, vidi ono jos bavi politikom, sta cemo kada masovnije pocnu referendumi.
Matori gaboru,evo ti jedan pozdrav iz RS-a PRRRRRRRRRD!!!
JEDNA OD OPASNOSTI ZA CIJELI SVIJET: Već više od stotinu godina, skoro svaki srbin koji se javno ili tajno školovao u Beogradu, predstavlja izvor problema velikih razmijera. Fanatični šovinistički srpski intelektualac Milorad Dodik je sada u 2016-oj godini samo jedan od mnogih takvih kadrova koji su još od 1914-e godine izazivali nesreće i krvoprolića po cijelom svijetu.
sazto se za raspad bih uvek vezuje RS? booosnjoooci nemaju udela tu? koliko je neispostovanih odluka tog ustavnog suda? ko namece da je vecina i da sarajevo treba da odlucuje o svemu? ko nije pohapsio ratne zlocnce? ko predstavlja gradjanski rat kao osvajacki? boosnjooci ili cemo zdrave temelje da pravimo ili razlaz.
NE TREBA NAM GERMANSKA ŠKOLA HISTORIJE -BOG BALKANA SE VRAĆA -http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=64479
BOG BALKANA SE VRAĆA -http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=64479
Ako cemo pravo nije toliko kriva RS koliko smo mi krivi. 99 odluka ustavnog suda nije ispostovano. Neke od njih su pitanje penzija zaradjenih u FBiH kao i statut grada Mostara, Sejdic-Finci. Mi ih nismo ispostovali i mi smo sami poceli sa urusavanjem insititucija i njima dali alibi. Da li iz neznanja (mislim pogledajte "face" koje se kod nas bave politikom i bice vam jasno koliko oni sta kontaju), nemara, bahatosti, namjere - ne znam...Ja to sebi ne mogu objasniti.
Tema za razmisljanje (prvenstveno nama tupavim Bosnjama). RS je podnijela apelaciju u vezi 1. marta kao praznika koji vrijedja njihove emocije. To je nastavak viseslojnog odgovora na pricu oko 9. januara. Meni se iz ove perspektive (inace zivim u RS) cini da oni genijalno rade. Evo zasto... 1. ako Ustavni sud prihvati apelaciju mi je necemo ispostaviti i eto njima jos vjetra u ledja 2. ako Ustavni sud odbije apelaciju imaju jos jedan dokaz da se radi o pristrasnom i politckom sudu
Jedini ispravan put za nas Bosnje je da se postuju odluke Ustavnog suda, ma kakve bile i da se na njega ne vrsi politicki pritisak a sto do sad nije bio slucaj (SDA uticaj). Stranke i vladavina prodju ali drzava i institucije treba da ostanu. Dakle ako donese sud odluku ovom logikom ukinuce i 1. mart kao drzavni praznik i ako zelimo dobro BiH to cemo morati ispostaviti (kao i ranije odluke Ustavnog suda koje nam nisu po volji). ja se bojim da se ovo nece desiti i da mi nismo dorasli za ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ovoga! Ne spominje svoje saučesništvo. Do 2006. smo nekako gurali, 2 napred, 1 nazad... ali je išlo...Dolazi ovaj uspavani Nijemac za VP i sve kreće unazad...Saučesnik si Kristijane, ti si pustio zlog duha iz boce...Bošnjake ste uspavljivali raznim pričama, a puštali da se klupko zla odmotava...tako je bilo i u procesu rušenja SFRJ, vaši politički trabanti su vas slušali, a ceh je krvlju i nebrojenim grobljima platio narod od Triglava do Đevđelije, a naročito u BiH.
samo se stvaraju tenzije medju ljudima. u biti ako ne gledamo na politicku situaciju nista se nece za obicnog covjeka nikad promjenit. nece mu se kuca odcjepit i otic 10km dalje, nit ce se spojit sa komsijinom. sve isto, samo slushaj razne bulshite, i stvaraj tenzije. zavadi pa vladaj.
Kaj zele ti pobunjeni srbi!
SVI STE VI OVDJE BILI ČUVARI MIRA! ŠTA STE URADILI? NISTE NIŠTA! NE RADITE NI DANAS NIŠTA, OSIM ŠTO KONSTATUJETE ŠTA ĆE SE DOGODITI I MIRNO PUŠTATE DA TAKO BUDE.
Odakle izroni ovaj izlapjeli zombi. Još nam samo on fali.
ALIJA IZRTBEGOVIC - potpisao dejton, priznao RS i obezvrijedio šehide, invalide i bosnjake veterane rata. SULEJMAN TIHIC - izjavio: "Neka se Bosna zove Srbija, samo nek nas niko ne ubija." BAKIR IZETBEGOVIC - podrzao Dodikovo zaduzivanje - direktno pomaze kupovinu oruzja za ubijanje bosnjaka, taj kredit cete vi i vasa djeca vracati nakon rata.
@Muha994 cime ga je druze natjerao? Jednu stvar moras znati prijatelju; drzava je najviša institucija na svijetu a on je vodio jednu takvu. Iznad drzave nema vlasti. Medjunarodna zajednica nije nista drugo do konsultativna institucija koja ne moze mjenjati drzavu...dokaz tome su ti Sjeverna Koreja, Kina, Rusija, Sirija...Turska, USA i mnoge druge. On je prodao svoju drzavu u nesposobnosti da bude drzavnik i to se mora shvatiti.
@Muha994 moj Muha, sve sam ja to prosao...od prvog PPŠ-a pa do M16. Nikakav embargo nema veze sa ovim odlukama jedne kukavice Alije Izetbegovica i njegovih nasljednika kukavica i podlizivaca srbiji. Da si bio na ratistima tada...sve bi ti bilo jasno. Sarajevo je bilo totalno unisteno i nista "stranci" nisu mogli poduzeti, bombardovati ili sta vec...kao kaznu za nas koji oslobadjamo svoju zemlju. Imali smo priliku ocistiti i zadrzati, Alija je to sprijecio i napravio RS.