Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasador u Kini Anton Rill bio je oficir za vezu pri HVO-u. Vozao se transporterima UNPROFOR-a i svercao robu i ljude iz Sarajeva. Cuveni Toni! Kad je Alija 1993. godine razoruzao Bobanovsku komponentu HVO-a u Sarajevu, Anton Rill je otisao na teritorij Herceg-Bosne i bio u vladi Iste.
@politika.je Ima dokument sa sudjenja Haskoj sestorki i Slobodanu Praljku gdje se od Antona Rilla trazi da osigura bezbjedan izlazak iz ratnog Sarajeva 1993. za nekoliko stotina ljudi. Bez novca se tad nije moglo izaci iz Sarajeva!
@politika.je Taj ambasador u Kini Anton Rill laze kad zine! Kaze da je zavrsio srednju skolu u Americi, a zavrsio Drugu gimnaziju u generaciji 1967.-1971., razred IV 9, razredna: Munevera Osmanbegovic. Mozda je isao, tokom skolovanja, u Ameriku na godinu dana?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile, ako bude autoputa od Banja Luke do Novog glasam za tebe.
Pa zato i ide bezvizni rezim
Samo će oni plaćati u igračkama, džepnim lampama, loptama, satovima...
Ja kad vidim da su Mirko Sarovic i Igor Crndak prisustvovali tome i potpisali onda se mogu nadati necemu .. ne mora biti 4 milijarde al i 2 su dobre
Bujrum.
Kina kupuje budući utjecaj u EU
Kinezi znaju gdijece ulagati mogu lako kupiti nase sposobne politicare za sicu.
koga! ma daaj, nemoj zajebavat. cega!
Hoćeš sad kinezima kad nagrnu. Ima da nam kinezi budu većinski narod
Al u k..cu