Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ANTEEE, isp'o si papak u pm hehheheh šalu na stranu,nabijte to nogom u du.pe preko granice,tako i sa našim krimosima postupaju,dapače,prvo da plate kazne koje su zaradili.
ante ih identificirao
Znači tako. Znači da u našu zemlju može ući i ostati koliko želi u njoj, svakakvo bjelosvjetsko smeće, a da ih niko ne provjerava. Ko im je i do sada dozvolio ostanak u BiH??? Radite vi i dalje inspektori službe poslova sa strancima, naći ćete ih još. Dobro je da se otpočelo sa radom. Vjerujem da radite po instrukcijama EU i SAD-a, inače ne bi ste vi radili ništa, kao i do sada.
vidi se po farmerkama da su tamnoputi,ono ko zelenkaste boje al vise je islo na crvenkastu al Ante ih je sreca prepozno po teksturi lica
DOLZI PAPA, HAPSI MUSLIMANE ! sjeme vam cafirsko, valjda ce bar Saff, Zukorlic ili Fatmir Alispahic progovoriti o ovom zulumu nad muslimanima ?"
Vidi se po boji kože da su prijetnja... ;)
Ma ja, hapsi bradate dok se rasprodaje imovina. Normala!