Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bobar je pored svite MiloKradove, najviše sjebala agencija za bankarstvo RS i oni bi ponajprije trebali odgovarati.
Ne smiju objavit, a mislim da je osoba kojoj su pogodovali inicijala M.D. Boje se policajci da raja ne poveže stvari .... ! ! !
Hajde napravi jednu pravu stvar, promijeni taj svoj nick u OSTRAŠĆENA DRINA , nekako mi se čini da bi ti ono pravo full pristajao .....
E sad ga yebi, ti na vrijeđanje prešao.... Morat ćeš potražit nekog drugog da s njim nastaviš konverzaciju na tom nivou...???? Lijep ti pozdrav !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ej jos oni u genocidnoj tvorevini imaju cuj sad finog naziva "specijalni" sud i tuzilastvo :D a svojim radom i pojavom su se poistovjetili samo sa specijalnim skolama
Ja ne znam ima li zemlje u svijetu sa vecim postotkom visokoobrazovanih kriminalaca po glavi stanovnika od BiH?
a vlasnik crko od muke
......a kao šef cijele zločinačke organizacije je osoba sa inicijalima M.D. iz laktaša...
Ovako ce se i o Bakiru i ostalim pisati kada Tuzilastvo i Sud ne budu u njihovim rukama
Nadimak haha =P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cetiri osobe ostetile,a Dodik potopio banku ...sitnica!