Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Lejla sve to unapredjuje Državu Bosnu i Hercegovinu
Ma ja nepismeni Bosnjo i ne zna sta to znaci, a ismijava...Na stranu kako je nastala, na stranu fasisticka retorika koja dolazi iz RS, ali ovo im je veliki plus i znaju oni kako se ispunjavaju uslovi za EU i odvajanje od BiH... A Bosnjo se i dalje smije a vrhunac koji postizu jesu kruzni tokovi u OPCINI Zenica...Koja jos nije i nece ni postati GRADOM... E moj Bosnjo, Bakira za Precednika!!!
Selma 31.07.2012. u 14:22 Eto dobrog razloga da nas poštediš svog dolaska vo vjeki vjekov!
@Selma Ali je SRPSKA, nikad vise tudja.
čestitam! svaka čast! ako Bog da postanu i metropolisi...!
Bila sam ja u (rodjenoj) Bijeljini u decembru; smece na sve strane, blatne ulice, divlja gradnja da te bog dragi sacuva... \"gradina\" nema sta:S
Gradovi ne gradovi kako god,tamo gdje izrazena b.alincadska populacija uvijek ce smrditi na i.zmet.Kakva v.jera takav i s.mrad
@ktm ali ti nisi bošnjak , ti si najvjerovatnije izbjeglica koji se naselio u BOsnu , jer je 75 % Muslimna ustvari izbjeglice kojie su se povlačile u BIH kako je proapdala Turska . Uostalom Turci su vršili genocid nad Srbima , Austrijanci ( a i Šuckori muslimsnak milicija 1914-1918 ) , potom smo bili genocidni za vrijeme 1941-1945 kada smo bili u sastavu NDH . Shvati da BIH nije naša da je to ratna propaganda u kojoj nas još drže , nama pripada jedan dio BOsne , dobili smo 75 % gradova ( 3 ipo od 5 ) imamo Pravu Obalst Bosnu i Soli i Bihaćku krajinu , dio Hercegovine , još da napravimo Luku u Neumu i izlaz na more , šta nam više Treba . Srbi su ovdje starosjedeoci , ovo je i njihova zemlja i REpublika Srpska je njihova država , svoje nećemo tuđe nedamo . ODCIJEPIMO SE OD REPUBLIKE SRPSKE
Za \"Jedi knight\"... Živim u Zenici,prijatelju,cijeli život,ali nije mi problem što se popravljaju putevi i u okolnim naseljima ili selima,svejedno... I to je napredak... Ali i dalje tvrdim da bi aktuelni načelnik dobio potrebnu većinu kada bi se kandidovao i kao nezavisni kanditat,jer je pokazao da ne \"izmišlja toplu vodu\" nego pokušava rješavati probleme...
@ktm ti si jedan od prvih bosnjaka koji je sudeci po komentarima vec dozivjeo nervni slom izazvan neprestanom agonijom i frustracijom svog naroda svime sto ih okruzuje. te srbi, te hrvati, te 24% bosne imate samo, te kriza identiteta, nikakvog uspjeha ni sportskog ni kulturnog, te jezika vam nigdje nema jos ni jezicki kod dobili niste, te nosite teret istorije kad vam se preci poturcise...nije vam lako srece mi, mene isto dusa nekad zaboli kad vidim takve kao ti.
@ktm šta ti lupaš , Pravosalvci su uvijek bili većina u BIH sve do 1970 , tek posle posljeidca genocida iz 1914 postaju relativna većina ( do tada preko 50 % ) , a posle posljedica genocida iz 1941 tj. 1970 postaju relativna većina ,a i tako ih je bilo 35 % ,a nas samo 45 % . Uostalom mi smo svi doseljenici u BIH , moja porodica je porijeklom iz MAđarske , mi smo došli na njihovu Zemlju , i dota nam naš dio kakva čitava BIH , o čemu ti mlatiš .
@Brcak Ti si mi najjaci, cuj srpskoj sarajevo u stocnom sarajevu mozes samo odrzati festival kamena sa ramena i koridu. Po cemu su to evropski? Sto imate 10tak novo izgradjenih zgrada jel to? Pa ako je to mjerilo onda je Sarajevo metropola, ni u jednom od tih \"gradova\" sto si naveo ne dodje godisnje preko 5000 turista a ne sad nesto drugo. Nema te aerodroma kako treba u toj sumskoj, u Banja Luci dodik dine 2 privatna aviona da kruze pa sleti nakon sat :D da bi imali sta raditi na Banja Luckom \"aerodromu\" prema tome mojne mi suplje prosipati... kad vama kroz carsiju prodje 10.000 ljudi javi se onda ste gradovi.. do tad gledajte sarajevo sa brda i placite... da niste trazili rata i dan danas bi setali sarajevom, sad vam sarajevo dodje ko kad idete nedje u posjetu nekoj metropoli :D pa se divite a umirete u dusi od bola...
@.... zato se ja zalažem da se mi Bošnjaci odcijepimo od Srpske , dobili smo 75 % gradova u BIH , šta hoćemo više , više smo Srba protjerali nego oni nas , nezavinsna Bosna iz Doba Kulina BAna i gotovo ili to ili ja selim u Tursku . LAjk ko hoće Nezavinsu Bosnu ( iz doba kulina bana , a ne neku imaginarnu ,kao da Srbi traže Dušanovo Carstvo ) ili se seli u Tursku dosta nam je da služimo okupatroskim interesima .
PA AKO NECES DA TRPIS SRBE U BIH TI ONDA IZVOLI IDI U TURSKU, POSTO SRBI U BIH ZIVE. SRBI SU KONSTITUTIVAN NAROD U BOSNI I HERCEGOVINI, TU SU NJIHOVE ZASTAVE, SIMBOLI, JEZIK, CRKVA, OBICAJI I JOS MNOGO TOGA. NIKO TE NE TJERA DA OSTANES DA SVE TO GLEDAS AKO TE TO BOLI :) AKO HOCES DA ZIVIS U BIH, ONDA CES IH TRPJETI, NEMA TI DRUGE, KAPIRAS ;)
Mislim da vam je i gospodja iz USA lijepo rekla prije neki dan da nema drugacije BIH do dejtonske, dakle sa RS, ako niste shvatili jos to prihvatite dok vam nije jos teze postalo. Nama da nema nezavisnosti, a vama da nema ukidanja RS. Nama super, mi kao da smo nezavisni po funkcijama, a i ne zelimo cijelu BIH. Ovo nam sasvim dovoljno. A imamo i Srbiju kao maticnu drzavu da sa njom uspostavljamo odnose specijalne i paralelne. A vi sta imate??? Imate samo nas da trpite zajedno sa Hrvatima i zbog nas nikad necete biti narod sa svojom drzavom. Ha ja...Imal kompleksa?
Bosnjo, jesi li ti ikad prosao kroz Trebinje da vidis kako svjetli Gracanica nocu na brdu Crkvina? Kad se smraci, a na vrhu brezuljka zasvjetli prelijepa SRPSKA pravoslavna crkva, u punom sjaju, kao da lebdi iznad grada. Prelijep prizor. E pa, sledeci put kad dovedes svoju bracu iz Pakistana da ih provedes kroz \"bosnjacku islamsku\" BIH kreni od juga, pa ih prvo odvedi u GRAD Trebinje, pokazi im sve to, i reci ovo je nasa islamska drzava ;)
dosta mi je ovih vijesti iz Republike Srpske , neću da čujem vijseti o njima injihovoj terotoriji , hoćemo da se odcijepimo od njih .