Vijeće ministara BiH
0
Četiri dana državnih praznika u BiH
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZA 26.6 TO JE SAMO DAN IZA PROSLAVE DANA DRZAVNOSTI LIJEPE NASE,TAKO DA U NASIM ZUPANIJAMA IMAMO DVA SLOBODNA DANA 25 I 26 , BRAVO. POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA.
Ja sam ateista.Hocu li novim zakonom biti zakinuta za taj jedan neradni dan.Znaci oni koji su vjernici oni ne rade kad im je praznik a ja?Hocu i ja da ne radim kad mi je rodjendan npr.
poselami mamu, zna ona ko je ;)
9-ti se maj u EU ne slavi kao dan pobjede nad fasizmom,to se slavi samo na Balkanu,vidi se da kod nas u ex-yu je sve isto samo njega nema ......
kudis religije a nadimak islamofob..mmmm..sta li su onda kriscanstvo, judaizam, i ostali?! a ako Bog da, ja jedva cekam da dozivim taj dan, da religija bude ispred svega, i drzavei svega ostalog! ternutno je pohlepa i nacionalizam ispred svega, sto nema mjesta ni u jednoj religiji! kad bi i ti malo razmisljo tom glavom koju ti je jedan Bog dao, mozda bi skonto to..
zbog takvih kao ti meni RS nije DIKA nego me sramota i i vas, a i nje zbog vas takvih kakvi jeste zatucani, primitivni, fasisti pod plastom pravoslavlja, samo je upropastavate, nista ne znate sem prosipati mrznju, i nemoj samo da mislis da si mnogo pametan sto si ovdje dosao provocirati to je najlakse
potpuno se slazem
nema izgovora, svi na sjever!
Mi u nasoj DIKI Srbskoj Republiki imamo svoje drzavne praznike a ovo ko FOL od nekakve ko FOL nazovi \"drzave\" ispostovacemo samo eto radi forme da se strani okupatori zadovolje .I nista vise.Drzava pa cak ni cumez s neprijateljima se ne pravi s neprijateljima samo neprijateljski,pametno,mudro do konacne pobjede.Pozdrav iz nase DIKE Srbske Republike .
jos jedan ustupak anti-bosanskim snagama. iz dana u dan ove zemlje je sve manje i manje i na papiru i u nasim srcima. svaka cast. samo me cudi da krna slava republike srpske nije izglasana kao praznik vascijele bosne i hercegovine. fuj.
Dobro i tačno rečeno! Religija je danas ovde ispred svega, i gdje treba i gdje ne treba. A kakvo nam je stanje bolje da je nigdje i nikako. Fašistofob
\"26. juni – Dan podrške žrtvama nasilja\" - jel ovo novi dan drzavnosti lijepe nase silovane?
A dvajspeti novembar?
samo po jedan dan za novu godinu i prvi maj? a ako hocemo da slavimo i 1. mart i 25. novembar?
ma nek mi slavimo religiozne praznike a slucajno da ne slavimo dan drzavnosti, ili slicno.. dokle god nam smrdljiva religija bude vaznija od svega ostalog, osudjeni smo na propast...