Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametno ova Sobotka zbori
@SuaveAcecino gledaj bre RTRS i uzivaj...ima nesto lepo, a inace Sobotka mudro besedi
@Lostframe Iznesite makar jedan argument da islamska kultura nije u apsolutno svakom segmentu inferiorna u odnosu na cesku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sasvim opravdan stav, ako je vama Bošnjama toliko stalo do zbrinjavanja tih ljudi, brinite vi 100.000 radikaliziranih Arapa od 18-40 godina pa ćete vidjeti probleme. 90% muslimana je zaostalo i ne trebaju biti dio zapadnih civilizacija. To što smo mi liberalni i proevropski orijentisani ne vrijedi za najveći dio muslimana.
Klix je najnepismeniji portal , osoba sa slike je austrijski ministar unutarnjih poslova, Wolfgang Sobotka
Zamoli bih uvazenog autora ovog clanka da ispravi ovu fatalnu gresku i da umjesto ministra unutrasnjih poslova Austrije pokaze stvarnog premijera Cehe, a vama kr.t..i zelim sve najgore uz citat velikog pisca Ive Andrica “Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, već onaj koji misli da je sve što pročita istina.”
da nije njemačke ne bi ni bilo evropske unije...najduzi period u evropi bez rata
Zabraniti svijem kršćanima europljanima da radu i zivu u muslimanskim zemljama. Turistićki boravak him ogranićiti na 7 dana. Raskidati polahko diplomatske odnose i zatvarati ambasade. Eto him Eureope nek se hebu sanjom ionako če je klimatska hava uništiti za deset godina. Hajmo mi polahko na lijepi muslimanski mediteran.
U pravu je
E sad ti necu kupiti Skodu .
Realno ja nikad ne bih otisao u ovu Češku.Ljudi gore je tamo nego ovdje u BiH.Plate su mizerne i veoma male.Ni Poljska nije nesto bolje sve je propalo u Istocnom dijelu Evrope.
truoo ni meni nikad nije jasno zasto se upravo zemlje koje su samo tranzit,u kojima niko od ovih izbjeglica i ne trazi boravak,poput Madjarske ili Ceske najvise bune i galame.valjda su oni zapadniji evropljani od samih zapadnih evropljana....koji su to kompleksi...
@SlovenskaANTITEZA Realno brate potpuno si upravu.Nisu mi jasni ovi sa unlike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li ne želi generalno veliku islamsku zajednicu, ili veliku zajednicu u vodozaštitnoj zoni ? PA da je poslije ganjaju po šumi ko mi u Ošvama ?? Naravno na Bjelašnici se Kuvajćani mogu nastanjivati u velikim količinama pa je očito da BiH već primjenjuje briselsku pravnu regulatvu bolje i savjesnije od članica EU. A nije još ni postala ni kandidat za EU !! Niti je dobila upitnik.
gle ti poturica kako se slazu sa ovim Cehom..:):) Ovo da je rekao neko iz Srbije,..na cengele bi ga verbalno dizali
@usljivinarode sto na ovom portalu??...sta ti mislis ciji je ovo portal:):):)
@usljivinarode u gradjanskoj drzavi??? :):):)
Ko je ovaj lik na slici?Premijer Ceske sigurno nije.Kakva je ovo blamaza?
Izgleda da je ovaj neki đikan, vlah, cigojner, genocidaš, kako nas već krstite, poreklom. SRAM GA BILO, GDE MU JE EVROPSKA MULTIETNIČNOST?
bobabg70 ma jok ovo ti je najobicniji rasista,tj neonacista . sta te to cudi iz ceske,oni kao nikad nisu imali veze sa nacizmom hahah
10-20 hiljada je za 10 g 100 hiljada. Ovdje nije rijec o bh muslimanima vec arapima i turcima.
nije bitno sto on želi, nego je bitno zašto muslimane nitko ne želi i o tome treba iskreno razmisliti, bez ikakvih predrasuda. jednostavno, neka se zapitaju.
@fric zasto bi ih se po tebi trebalo plašiti?
@fric a zasto ih ne razumiju? je li možda rješenje da se domaćin prilagodi njima? iako ih ne razumije?
Svaka mu čast. Poljaci, Česi i Mađari vode ispravnu politiku. Srbi su pustili muslimane, pa vidite šta nam rade.
Jeste da smo ih pustili ali generalno mnogi odavde uzeše lepu lovu od njih u prolazu.
@BobaBG70 Ma ja govorim za ove u BIH i Srbiji. Nasele se i šire probleme.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bohuslav i ostali Evropljani koji su do sada poslusno, bespogovorno izvrsavali americka naredjenja kada je trebalo bombardovati Srbiju, Irak, Libiju i Siriju, uvoditi ekonomske sankcije ovim zemljama i Rusiji, treba da se naguze i ovaj put i ne prave puno buke. Ne mozes biti americka kurva samo kad ti daju lovu. Moras ponekad da istrpis silovitu kaubojsku penetraciju u vlastito dupence.