Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanton određuje cijene karata,a ne Gras...kanton je vlasnik Grasa,a centrotrans zeli na budžet sa gras-om,to je jedini cilj...ovaj sa-x treba ukiuti i ove komentare,pa ovdje se takve dluposti pisu da za nevjerovati kako smo glup narod...e to je ono glupi bosanac...daj da ja kazem pa kako i sta god.glupani,pojma nemate...ma kakvi smo ,super nam je prevoz...samo jos sto krave i ovce nisu poceli unositi u tramvaje..a centro ili gras,sasvim svejdeno,svakako ce stoku prevoziti!!!
GLUP SI, MOJ SANDZO, GLUP SI!
sta kaki ovaj narod ? ko od vas ma.mlazi jedni placa tu kartu od 1.80 km ? vecinom imate mjesecne ili se svercate ... koga vi lazete ? satro im puno 1.80 km, a svi imaju mjesecne ili nikako ne placaju... a nesto im smeta... kupujte te karte ma.mlazi jedni, pa ce biti bolje usluge i boljeg prevoza u sarajevu... a ne sa kuponom od prije 3 mjeseca harati po gradu i jos se hvaliti kako ste za.ebali GRAS... niste vi nikog za.ebali... samo ste sebe za.ebali i zato se vozite u GRASOVOM SMECU ! Mucnite glavom ako je imate, bidoni jedni !
GO CENTROTRANS AND GO GRAS, POBIJTE SE MEDJUSOBNO, PA DA OPET DOBIJEMO PROFESIONALNE VOZACE AUTOBUSA I TRAMVAJA, A UZ TO JOS ULJUDNE I LJUBAZNE I DA NE ZAUDARAJU NA 2km RADIJUSOM!
DOSTA JE BILO OVOG GRASOVOG BEZOBRAZLUKA! STANIMO IM U KRAJ! HOCEMO FER KONKURENCIJU!! A NE OVE LOPOVE IZ GRASA KOJI UZIMAJU ŠAKOM I KAPOM OD NAŠEG NARODA!! PLACATI NEKOME 1,80 ZA DVIJE TRI STANICE JE NON SENSE!
Treba unistiti monopol grasa nadam se da ce pravda pobijediti i da ce centrotrans prevoziti putnike.
Se-rem ti ja mami i sestri usta maj-mune usra-ni......nisam ja putovao nikakvim makarskim autoprometom vec centrotransovim a sa njim sam se i vracao......a rezervaciju nisdam vadio u Makarskoj jer sam je izvadio odmah pri kupovini karata u Sa ....tako da ne bi radi toga morao gubiti vrijeme u Makarskoj !!!!!!! Ps i usput ti se jos naje-bem te iste ma-me i sestre.........sm-rdo.......
Serem ti se usta niko ti nije kriv sto si putovao makarska prometom na more pa treba napraviti rezervaciju u makarskoj ako sa tim prevoznikom putujes.
Vecinom se karta placa 1,80KM,jer GRAS-ove trafike se ranije zatvore!Sta onaj koji se iz grada vraca kasno GRAS-ovim prevozom.J.biga mora je onda platiti kod vozaca! @Agidagi Slazem se.Ovoliko sto se placa grad.prevoz,previse je za cetiri stanice,a ne za jednu!Pozdrav!
Ko to i o cemu prica.......Cetrotrans.......mislim treba i vas ukinuti momentalno.....ako nista zabraniti vam da normalne ljude koji vam placaju karte mucite sa svojim odvratnim autobusima....neljubazno drskim soferima .....pa treba samo sjesti u vas autobus koji ide za more.........pa to je zivi horor.....prvo ulazis u bus sa rezervacijom za povrat sa mora koju si uzeo jos prije mjesec dana a onda se ispostavi posto vidis da su ti mjesta zauzeta.....da su rezervacije za ista mjesta jos jednom prodata......i onda sofer uredjuje stvar u fazonu ma ljudi nije bitno mjesta ima mjesta......a u busu haos opsti......spavaju izvaljeni.......sofer do bola seljacina ko i pomocnik mu........bus s vana i nekako a kad udjes u njega .....strava te ziva obuzme.............mrs stoko lopo-vska vi cete o nekom redu pricati.....SIKTER !!!!!!!1
Krajnje je vrijeme da se monopol iskorjeni jer grasova su vozila prljava,voznje su neredovne,karta je preskupa 1,60 km ili 1,80 km kod vozaca tako da treba platiti za jednu stanicu toliko novaca .Grasove usluge su skuplje od sarajevo taksija.Mislim da bi trebalo pisati peticiju i organizirati proteste pred vladom kantona da bi se rijesili ovi problemi oko gradskog saobracaja.Ukidanje monopola i uvodjenje konkutrencije ce poboljsati usluge u kantonu sarajevo.Centrotrans bus je firma koja je clanica eurolines grupacije i ta firma je medjunarodno priznata dok grasa nema ni na mapi.