Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je prevaren gras od strane centrotransa , 5 puta je jaca linija Vogosca od bilo koje linije na Ilidzi
Nek usput malo nauce vozace kulturi, pogotovo one koji voze komercijale .
Teško je to izvesti, 80% vozača su brđani koji su dospjeli u grad nakon rata, a inače ne bi asfalta vidjeli u životu. Uđeš u bus i kažeš dobar dan, a on te pogleda onim "inteligentnim" pogledom iz malog mozga, jer mu nije jasno šta se dešava; navikao je da dočekuje stoku u štali, a stoka ne govori "dobar dan". Zbunjen neandertalac. Za sve vrijeme dok kupuješ kartu, ne progovori ni riječ, ni izvolite, ni hvala, ni prijatno. Ne može se to prevaspitati u 50. godini.
dvije opcine za dvije mjesne zajednice opasan biznis
nekad je i centrotrans bio dobar. sada je isti kao gras. sjecam se kad su otvorili liniju dobrinju-vijecnica preko lukavice neke 2004. da su se ovi iz grasa ponasali kao majmuni cim su vidjeli centrotransos bus na grbavici.
joj gledaj snijega ocm fuj
E sto sam na vrijeme dolazio na posao, dolazio sam.
Molim Gras da ne parkira autobuse u ulici Kosevo , nego da za promjenu smotaju u Sutjesku. Jer nam uz parkirana auta naprave cep ujutro kada idemo na posao. Hvala unaprijed.
svakako bude cep, gras barem sprijeci one sto su bili iza tebe kilomwtar da se desnom trakom uvale prije tebe...
Pa Sutjeska-Vogošća su već bili 80% Centrotrans autobusi.