Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO BALIJE KOPILADI TURSKA PROPADE VASA PODMUKLA NAKANA.KAKO SADA DA IZMUDRUJETE DA VAS JE NAJ VISE UMLACENO,RASELJEN,PROTERANO I DA VAS JE POSLE POPISA OPET IMA KO GOVANA U TAKOZVANOJ BiH. POZNATO JE DA SE KOTITE KO VASKE I LAZETE KO NIKO ALI OVAJ PUT STE SE MALO ZABROJALI.
Sve čestitke Agenciji za statistiku BiH, na profesionalnom i stručnom odnosu, u toku popisa. Razlog više za pohvalu pohvalu je što se ove aktivnosti odvijaju u vrlo teškim uslovima, nesređenog stanja u društvu, u kojem je teško popisati i ljude a kamoli ovce.
Centralni popisni biro laze sam sebe kad kaze da je sve u skladu sa zakonom.....da neidem dalje od nedostatka prostorija za skladistenje materijala ....pa do bezbroj nepravilnosti koje su evidentirane na terenu .....Laz i samo laz na svakom mjestu u ovoj jebenoj drzavi .....