Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trci Rajko u Rusiju trazi pomoc za srbiju hocel ti je rus sad dati il ce pocet da te mlati dosta si zla Bosni dao tvoja smrt ce biti malo oprati te od sveg greha ubicama sto ti preda normalne duse jadne pravde suda jesu gladne siris svoju guzu Bosnom i sa svojom dusom posnom mislis doci njoj sad kraja neces neces a ni maja kojoj si ti misli dao da bi Bosnom ti harao pljackao si kolk\'si htio al nisi je uzet smio ima Bosna svoga zmaja to je njena cista raja! Bosna i Hercegovina jedna i jedina! BOSNA4EVER!
@lazni hadzija lazni posteni normalni ljudi po genocidnij tvorevini rs=bijedna banda ubica civila! Bit ce Bosne i meraka lijepih djula i sokaka vruce pite i bureka NASE BOSNE DOVIJEKA! Podrska Tihicu narod je uz tebe! Naprijed! Dosta pljuvanja po nasoj Bosni i Hercegovina,ponizavanja,pljuvanja,ucjenjivanja,podcenjivanja,USTAJ BOSNO I BRANI SVOJE! BOSNA4EVER!
To se trebalo ;sankcionisati;odmah na pocetku razdora pravne drzave ,YUGOSLAVIJE;pocev od Slovenije,Hrvatske pa onda i same BiH koji nisu postovali ni ustav a ni zakon na koji su se zivotno zakleli da ce je cuvati i ocuvati ,kako od stranih agresora tako i od unutrasnjih,podmuklih i proidatih ;\'IZDAJNIKA;koji su nazalost i uspjeli mnogo bolje to sprovesti u djelo nego bilo koji strani agresor,To su samo,SRBI; osujetili i sankcionisali te sada u savremenom i demokratskom svijetu moraju da odgovaraju na sudu,sto su stali na pravdi i zakonitosti da brane i odbrane svoju ;YU; od domacih>IZDAJNIKA i to tako ce i u buduce da cine i rade ne obazirujuci se na bilo kakve,odgovornosti i posledice ma sa koje strane one dolazile.Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\" Bog,cuva,cijeni i postuje / casne,ptavne i postene ljude u svakom smislu i pogledu!!!!!
pa svi zakoni i jesu da bi se krsili
Treba ukinuti tih par BH intitucija i neće biti problema. BH treba pustiti narod na normalno živi.
Tihic nije uopste reagovao kada je skupstina RS donijela zakljucke. Ovim se u stvari Tihic na lukav nacin pridruzuje Srbima da slozno rushe Inzka.
Pusi mile pusi ali sad i zvace jer je osto bez zuba
Tihi, dodji ti u Banjaluku pa ce mo to srediti, nije problem, bice i za tebe koji milioncic
I tihom došlo iz guzice u glavu
Konacno, Tihicu. Mada, ne vjerujem da ce piti vode sto si imao petlju reci to sto zdrav razum podrazumijeva. Trebalo je Visokog na to podsjecati blagovremeno. Al, ajd, nek\' si, ipak. Zbog nas, BiH drzavljana koji volimo svoju domovinu, kao prvo, a onda zbog sanjatora entiteta rs, pa onda zbog komsijske nam Srbije, pa, zbog komsijske nam Hrvatske (za svaki slucaj), zbog otvaranja ociju svijetu koji jos nije svjestan nepravde koja se cini Bosni i Hercegovini sve ove godine, i na kraju, nek si i zbog same Medjunarodne zajednice. Sram neka ih bude.
Slazem se u potpunosti sa Tihim... U ovom slucaju je medjunarodna zajednica jos jednom po ko zna koji put zakazala u BiH... Svjedoci smo jedne prepadnute reakcije kojoj je za cilj samo smirivanje tenzija... Kao da je krsenje daytona mala stvar i da je tako lako preci preko toga... Znaci po Inckovoj logici i logici medjunarodne zajednice, krsenje zakona nije potrebno sankiconirati nego samo vratiti situaciju u pocetno stanje. Znaci kad Brankovic ukrade stan, samo mu ga ukrasti nazad i nikom nista. A lopov i dalje na slobodi bez ikakve brige. I onda medjunarodna zajednica pametuje kako moramo biti pravna drzava???!!!
gargamel malo proslipa suplju naivnim, a sutra ce opet s dodikom i njegovim zapadnim sefovima u akciju unistavanja bih. svaki politicki razgovori van institucija bih su izdaja bih.
moraju se sankcionisati oni koji rade van zakona i mirnog suzivota
Dok ne bude Republika Bosna i Hercegovina ne treba stati ! Tihiću juriš, Haris je odavno u napadu ! Znaju oni na koje je on u napadu o čemu govorim, zato i jeste ovo šta jeste. Što bi rekao jedan moj vrli jaran \"ovo su im zadnji nefezi\" ! Živjela Republika Bosna i Hercegovina !
Uskoro ce ga Mile u zatvoru svima pusiti heheheh