Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam na njihove pumpe nasi balijarderi lijepe se kao muhe na h... a svi znamo ko su rusi i sta su nam njihovi dobrovoljci radili,nikada mi necemo doci pameti od BIH proizvoda mozemo jedino krompira kupiti ostalo sve je uvezeno i velikom vecinom to prodaju strane trgovine,pocev od obicne kisele do auta........
Tale - Ne možeš to tako gledati. Bitno je da su investirali u BiH, te da zapošljavaju naše ljude. Negdje sam pročitao da su zaposlili 300 naših ljudi. Osim toga, jeftinije im je gorivo od drugih distributera. Ja redovno tamo sipam. Drugi su skuplji, a lošiji kvalitet nude. Uzmi HIFA-u, ili slovence (Petrol). Katastrofa su.
Hajmo, kolko ce Bevanda da ukrade para sutra?
Bevanda odjebi te dodine pokrovitelje. Vidiš li da ti se šlihtaju. Na kraju krajeva o državnim dobrima mora da odluči Državni Parlament. Pazi šta radiš. Daj im kavu i neka dođu iza Nove Godine!
..... a i kvaliteta roba koju prodaju je "bevanda"..........
Ja sipam gorivo kod njih od samog preuzimanja OMW-a i mogu ti reći da sam se pozitivno iznenadio kvalitetom. Poboljšali su kvalitet u odnosu na OMW
Cuj "odnosno Republiku Srpsku." Prolazice kroz Bosnu i Herecegovinu i vozdra. RS je samo entitet, znaci administrativni dio zemlje. Onda ste komotno mogli napisati i kroz koju opcinu prolazi.
dole gazprom, shell i bp, izvori sveg zla na planeti