Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smijem napisati koliko bi me snijeg obradovao, snijegomrsci mi odmah pucaju minuse jbg.
Joj nisi jedina, znam da ce mi Li zamjeriti, ali sta cu kad ga volim. :-)
:))) ko je Li?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Svi koji slavite ove praznike zelim vam da ih provedete u zdravlju i veselju
rožić, šta je to ????? haram je opnašati hrišćane i jehudije, veliki haram ! muslimani ne slave rožić i druge nevjerničke praznike !
nadam se da ce poceti padati za bozic
Jedva čekam da se sve zabijeli. Voljela bih da snijeg obraduje slavljenike i da imaju bijeli Božić. I meni će tada biti isto lijepo. :)
Svim mojim prijateljima i normalnim Hrvatima u Bosni i Hercegovini i susjedstvu želim unaprijed čestit Božić i sretnu Novu godinu :)
čuj koja glupost temperatura će u četvrtak biti između 8 i 14 stepeni, a kažu da će snijeg padati u četvrtak. A da bi snijeg padao temperatura se u nizinskim dijelovima mora spustiti na 2 stepena, a na planinama snijeg može padati ako je temperatura do 5 stepeni. Naravno uz uslov da postoji dovoljna količina vlage u zraku
dobro sam ja pročitao cijeli tekst, a neće padati ni tada, snijega nema sigurno prije 30-og osim možda na planinama
OK, vjeruj mi da bih volio da ja pogriješim
Opaaa bice skijanja za novu, a i za bozic :D
Sta me briga ja to ne slavim
Slave drugi...
Upravo tako, ko ne slavi jbg, ima pravo na izbor, ali ja planiram ono bas da proslavim:) . Ima da se sredim i vanjski i unutrasnje. Mada imam neki osjecaj da ce malo vise biti unutrasnje sredjivanje:)
let it snow.... ;)
Unaske je Alija zabrano djeda mraza a Bozic ne slavimo....
aBd hoće :)
proseta li taj vas meteorolog nekad izvan sarajeva, snijega na trebevicu, jahorini, bjelasnici i okolnim brdima vec ima...
e ne padne li snijeg drzite gace
Veju veju pahulje, PAT po staklu šara...
Evergreen sa početka 90-tih godina... :-)
luna I mi smo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yaaaay nije odavno :D