Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada na celu sa Premijerom Niksicem radi odlican posao, cak mogu reci i vise nego sto je moguce, sto od cudnog uredenja u FBiH, sto od mnogih opstrukcija od strane drugih politickih opcija!!!
Americka inicijativa za reformama u FBiH,kada ce rusiti cetnicku tvorevinu treba ih pitati u skorije vrijeme da li imaju u planu...!
mislim da će ova struktura u FBIH, na čelu sa Premijerom, mnogo doprinijeti glede ustavne reformacije FBIH
Krizu proizvode odredjene politicke stranke koje pokusavaju na taj nacin da blokiraju federaciju, Budmir je ocigledan primjer, dok se jedni bore da se iskorjeni korupcija i kriminal drugi cak i to blokiraju, apsolutno da sto prije treba promjeti ustav i ukinuti predsjednika i potpredsjednike fbih
ustavne reforme u bosni su nužnost, a ovo na nivou entiteta ne rješava problem funkcioniranja države.