Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E još samo ova seljačina sa Lauša da nas uči pameti.
SVA STRELJATI !!!!
Ovo nije tacno. Nije tacno da vlada (Vjece ministara) u kojoj SDP participira slabo radi. Svaka vlada u kojoj je SDP dobro radi ru nema dileme. Nase (SDPove) nevladine organizacije mogu samo blatiti druge, vlast u kojoj je SDP dobra je.
skorojeviće na goli otok, oduzeti opljačkanu imovinu,vrattit im djecu iz inostranstva i sviju skupa na društve radove, stoka do 92 nisu imali ni za gaća, a sad se preko naših leđa zajebavaju
Važno je da je Vlada Federacije donijela odluku da Zlajogluova kuma bude postavljena tamo gdje je postavljena i da stopira aferu \"R e k e t\". To se računa kao plus za r e k e t a š e, p lj a č k a š e i a t e n t a t o r e (Lo j a n o v i ć i) i sljedbenike f a š i s t a (H S P) koji u uredima drže biste A n t e P a v e l i ć a. Njima, dakle, pozitivna ocjena. Stvarno ste providni d a b o g s a č u v a i gore.
DRŽAVA ZA ZLAJU I NJEGOVU CRNU DRUŽINU SKOJEVACA!
Nego, mene interesira kako se zapošljava u ovaj CCI? Nikad nisam vidjeo natječaj ni za spremačicu, a tek za bolje itekako plaćene pozicije. Znam da kod njih nije potrebno imati završen fakultet, oni se prvo zaposle, pa se onda, kada se krenu naslikavati, krenu i školovati. Mislim, može li me netko uputit, ja bih rado da imam platu u CCI?
BiH ministri su sujeverni-boje se one narodne kletve \'\'ko radi,radilo mu se o glavi\'\'
Trazili ste gledajte, drzava za covjeka! Polako tek su krenuli, dok udome sve rodjake, komsije i prijatelje usvojit ce i pokoji zakon.
narode u ruke toljage i po guzovima, udriiiiiii!
Sta je sada Dosta i nevladine organizacije!? Jel opet Haris kriv za sve u ovoj drzavi!? Neka je vas Lagumdzija uhljebio,a narod neka gladuje. Fuj!
Ali najjače mi je ovo Lagumdžijino ministarstvo... Nisu ništa ni predlagali. Tako je najbolje... hahahahahahaha
tako i treba. Narod nije nista bolje zasluzio. Na kraju i nije sve tako lose. Kafici rade