Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta reći,umjesto da niko ne igra igre na sreću i da se novac daje direktno onima koji su ugroženi,ovo če još postati uskoro i kao "pohvalna sadaka"...
Još samo treba naći dovoljan broj budala-Igrača koji će igrati igre na sreću i po novom Zakonu davati još više novca u Budžete a njihovi dobitci biti još manji (naravno ako i kad dobiju).Najbolje to pokazuje igra Lutrije BIH BINGO koja je zbog sve većih i većih poreza i nameta višestruko smanjena uplata a dobitci su sad minimalni.(sjetite se negdje prije 6-7 godina dobitci su bili preko 100.000 KM a sada 20.000 KM)
Koliko samo praznih komentara. Pomislio bi neko, da lutrija i kladionice, grizu i otimaju od svih samo da bi isplatile što veće premije kladioničarima. Trt. Zakon uopšte ne cilja na dio sredstava koji se isplačuje kladioničarima. Zakon cilja na ogromna sredstva koja ostaju lutriji i kladionicama, a na koja se često ne plača ništa ni državi ni humanitarnim fondovima. Odlaze tajkunima koji drže kladionice, a često i političkim strankama koje stoje iza njih. Zar ne mislite da je vrijeme da se to na malo pravedniji način uredi.
oni se ufatili mog tiketa a ne govore odakle im pare da stampaju te brosure, taj pano, majice, "volonterske" dnevnice...od clanarina garant
Više para ovim, visše para onim... Svi se rastališe. Igračima ostade goli ***! Pa ko će vam igrat te igre na sreću, šta mislite?
Svi veliki dobitci su skoncetrisani oko Tuzle. Najviše igrača je iz Sarajeva. Odkud to?
Zato se zovu igre na (za) sreću... I PDV je trebao ići najugroženijim kategorijama...
imali tu gdje hame,pipe i ostale ekipe da oni mogu bar 50% na stranu
Haram pare
haj' ne seri
Sigurno će novi Zakon o igrama na sreću doprinjeti boljem punjenju budžeta u to nema sumnje. Međutim, postoji jedna malicioznost u našem sistemu generalno, nemamo adekvatne mehanizme trošenja i kontrole trošenja akumuliranih sredstava, e tu je naš hronični problem!
...mehanizmi trošenja su savršeni...ja tebi, ti meni, a narod ko yebe...
Jos kad bi ovo istina bila :( Samo nam oci zamazujete ovakvim lazima!!