Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se u potpunosti i nadam da ce se ova trend prekinuti u skoroj buducnosti. Politicari nisu mozgovi i zvijezde vodilje - oni bi trebalo da se obrazuju u politici i diplomatiji, rjesavanju i uklanjanju kocnica ka napretku a ne da se stavi za direktora neke firme za koju treba znanje i specijalnost u odredjenom polju nauke. Ne znam otkud im ovakvo razmisljanje i ponasanje.
Narod smo ti i ja. Svi govore narod. Pa i ovi ludi političari su narod.Problem je što ovaj narod prvo treba prevaspitati ali ne na tzv. demokratski naćin nego na Staljinistički.
drugovi i braća sve podjeliše, šta ćemo mi obična fukara, najbolje da se svi odmah spalimo ko onaj neki dan, jer izgleda da ovdje nikom ne pada na pamet da nešto poduzme. Kad će više ova luda masa skontat da je najeb..........i počet njih spaljivat, zemlja im kosti izmećala abd......volio bi u ovoj državi za čovjeka samo upoznat jednog pošenog čovjeka koji je bez štele dobio poso pa nek odma umrem, al kako stvari stoje ako to budem čeko ostat ću za sjemena
da je BiH država stranaka to je jasno i pticama na grani. ovaj nakaradni sistem nas uništi. ali opet, narod je kriv. narod bira i zalužuje vlast. narod ne želi promjene. u suprotnom nešto bi uradio. pih!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
U Daytonskom sporazumu ne postoje nikakvi gradjani nego samo Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostali (ko god oni bili), prema tome potpuno je jasno da zemlja pripada nacionalnim strankama koje su je iscjepkale u svoje torove gdje zare i pale po volji. Svo zlo je u BiH doslo osnivanjem tih tzv. nacionalnih stranaka, htio to neko sebi priznati ili ne.
bih je država kavzi naroda iz kojih su izašle kvazi narodne stranke ,a građani su postali kvazigrađani . Biće bolje kada shvatimo da smo svi Srbi samo sa tri različite vjere i naparvimo Sjedinjene Srpske države ,onda ćemo biti opet jedna od najrazvijenijih država u eevropi . Okupirani i zavađeni po vjerskim razlikamo mi smo niko i ništa .
da li je amerika drzava njenih gradjanja ili njenih korporacija (elita)?
Pa zna se da je drzava nas begova iz SDA,sta dzaba pricate kad se to zna,haj cao,odosmo na pivu.