Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi u FBiH imamo referendum da se ukine RS i da se izgradi zid sa Srbijom uz Drinu ? Jer dosta nam je govna cetnickih koji su genocid izvrsili nad bosnjacim jos se sad nasladjuju.
Hi hi koja bolest neizleciva
ne treba nama zid prema srbiji. najveci neprijatelji Bosne su u Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako bi referndumsko pitanje glasilo: "Da li ste za Republiku Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih naroda i građana", odziv bi bio 99%.
@otkos ...je onih 1%, za islamsku.
@otkos u tvojoj mami raspaloj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čaviću, možeš ga sasnuti!!!
Ne kontam ja ove đikanske idiote...znaci zapoceli su rat jer su se prepali preglasavanja, tad rezultat nisu priznali i isti su bojkotovali. Sad odjednom moze referendum o svemu i svacemu jer ih ima 85% na teritoriji koju su etnicki ocistili i to je po njima sada izraz demokratije? Mislim zaboli me racku za njihove referendume, sve sta dolazi iz Mordora to treba izignorisati dok ne dozive duhovnu katarzu..
@nosilaihdrina hahahaha, evo kome su one bobe i vutra bile namjenjne...
joj predizbornih sranja, majko moja. Ja samo ne znam kako neko moze vise nasjedat na ovo. Mile ih je u zemlju satjero, al opet njima dzaba, sami daj Srpstva i suplje.
Coban tjera ovcice lakoj lane, diri, diri, dane coban tjera ovcice lagano preko jedne rijecice lakoj lane, diri, diri, dane preko jedne rijecice lagano Sve mu ovce predjose lakoj lane, diri, diri, dane sve mu ovce predjose lagano samo jedna ne moze lakoj lane, diri, diri, dane samo jedna ne moze nikako Coban uze grancicu lakoj lane, diri, diri, dane coban uze grancicu lagano pa pretjera ovcicu lakoj lane, diri, diri, dane pa pretjera ovcicu lagano
i imat cete referendum na koji cete skrsiti pare, a cije rezultate vam niko nece priznati jer ce vas medjunarodna zajednica opet opomenuti da se odluke US moraju postovati kako i ustav nalaze....i tako opet u krug.
https://www.youtube.com/watch?v=ttIuIQ0LhMc
Moze cetnitet potrositi narodne pare pa cak izglasat da bude dan entiteta taj i taj, al ako Ustavni sud odluci drukcije bice da se pare bezze potrosile..
Bez ljutnje ali ko ebe taj sud kada oko 100 njegovih odluka niko nepostuje
@pelevratimifriz Ma sve to se razvlaci al kad tad ce morati svi to da postuju,pa kome bi pravo kome krivo al zakon mora biti jednak za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve veze ko sta slavi glavnom neka je u veselju
E sače se zakuhat na Klixu,Odoh časom iskokat tenđeru kokica,jojjj,biče super,jedva čekam :-D
Jarane taj komentar s kokicama i fazoni odoh u trgovinu su isfurali jos prije par godina. Ako ne mozes smisliti sta originalno, postedi nas spamovanja sa komentarom koji smo vec desetine puta vidjeli.