Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad moraju, njegova i Ivaniceva stranka i nemaju dovoljno clanova da predloye a tek "mali Vučić"... od pola zgrade što je glasalo za njega na izborima, 60% je već izačlo iz stranke... :D Možda da organizuju opet studentske proteste i vrbuju članove sa točenim pivom u parku, kao prije dve godine?! Tuga od nepostojanja opozicije... ovi mamlazi na vlasti mogu šta hoće dok je ovakva opozicija
Mali Vučić je inače nadimak za Vučićevog potrčka u BiH, Adama Šukala
Koga boli briga.
Glasajmo za Cavu pusti cemo travu.
Prdnuli ste u čabar izdajnici. Ne može sa Alijom zajedno i ovamo. Idite u Federaciju pa tamo na izbore u Republici Srpskoj nema mjesta.
sikter kratkopantalolni kozojebu sjeme ti se zatrlo vehabijsko
@Konjanik Šta ima Dalaj Lama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)