Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGAN ĆAVIĆ JE JEDINI LIK UZ ZDRAVKA KRSMANOVICA KOJI NESTO VRIJEDI U RS, COVJEK KOJI JE PRVI U SVOJSTVU PREDSJEDNIKA RS PRISUSTVOVAO KOMEMORACIJI ZRTVAMA U SREBRENICI.. I NE SERITE VI STO GA BLATITE ON JE BIO VLAST I KAO TAKAV JE BIO U SREBRENICI ZATO JE I SMJENJEN I AKO BUDE OPET NA VLASTI OPET CE PONOVITI ISTO...
Cavic je kanta od covjeka. Sada govori ovako jer zeli vlast u RS-u. Ne zaboravite da je dolazak Dodika na Vlast 2006. godine bio ispracen odusevljenem u BIH i medjunarodnoj zajednici. A sve je se izjalovalo. Zapamtite: IDEOLOGIJA je vjecna, samo se AKTERI mijenjaju.
Koliko znam negiranje genocida je krivcno djelo Zakonom konvencije o genocidu. Genocid u Srebrenici je presudjen Medjunarodnim sudom pravde u Haagu. Svako ko negira genocid, negira sudsku presudu, krsi Zakon konvencije i genocidu i podlozan je krivicnim prijavama. Ako se nas drzavni sud ne moze pozabaviti ovim predmetom, onda moze Sud u Strazburu ili Medjunarodni Sud Pravde u Hagu. Dakle uopste nije bitno jel imamo mi u Bosni izglasan Zakon o negiranju genocida, kada smo potpisnici te Konvencije i ti Medjunarodni Zakoni vaze za sve zemlje potpisnice iste bez obzira imali li ih oni u svojim maticnim drzavama ili ne. Zasto Komsic Z. ili Izetbegovic B. ne podignu krivicne prijave nekom Medjunarodnom Sudu za negiranje genocida? Na kraju krajeva cak i ljude u entitetu fbih niko ne sprijecava da donese takav zakon i uhapsi Dodika cim stupi na tlo entiteta fbih.
Znaći vako...Čavić bi sad malo da vlast, pa priznaje genocid...pa će ko i ovaj mrmot, onda reć "nije pošteno da prizivate izjave iz 2003, to je bila borba za vlast....a kad se bori za vlast, sve se može reći (slagati)..."...
Kako i dan danas skupljaju poene na Srebrenici, mrs stoko, niste dostojni govoriti o Srebrenici.
Nas moralista Dragan Cavic, kako bi ovaj svijet bio bolji da vas nema, ustve ljiave!
Mic po mic, Mile.