Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala viđoh svega i svacega ali da ovoliko uzdižu jednog lopova koji je pokrao sve sto se dalo pokrasti,e dragi moji Srbi nikad pameti necete doci!Ali mozda je ovako i bolje! Nema napredka vama a mi cemo vec nekako izdeverati!Pa pogledajte malo rs dokle je dogurala nije ni Federacija nesto extra ali u odnosu na rs je ihaha! Ipak zelim vam sve najbolje u naredne 4 god.sa dodom jer sreca ce vam trebati!
Dodik - politicar godine u BIH.
Nemozes Cavicu nista sam.Trazi malo i od SDS-a da se oglasavaju i pritiscu pravosudne institucije,a ne da cekaju da se zavuku pod Dodikovu suknjicu na uhljebljenje.I njihov je covjek prebjeg,a kao veci su.Licemjerno!
Gdje prestaje pravda i zakon, pocinje kriminal i Dodikland, nekad poznat kao RS.
Pa moraće i Zagreb, položiti karte na sto.... i odrediti Čovićeve političke okvire... Sada su se odjednom u ZG uznemirili "ruskim uticajem" u BiH, a Čovićeve čudne egzibicije godinama tolerišu... Očigledno da Čovića i Dodika interesuju isključivo "smutljiva politička pitanja" a zanemaruju da je ljudima "dogorelo do nokata"....
Tu Zagreb nrmože ništa,a za ovo ostalo si u pravu.
Ključevi stabilnosti ili nestabilnosti BiH decenijama i duže, leže u BGD i Zagrebu. Priče o legitimnosti lijepo zvuče, iako se glavni potezi u BiH kreiraju u Beogradskim i Zagrebačkim dvorima, a vuku preko domaćih slugana. I jedni i drugi vole naglašavati kako su garatnti Dejtona, iako su samo potpisinici... I otkuda baš Slobo i Franjo u Dejtonu... Šta oni imaju da budu garant suverenoj državi, garant suverenosti je Ustav i UN, možemo se praviti ludi i zanemarivati ratne uloge i jednih i drugih na prostoru BiH. Pustite te priče.... I SRB i CRO, konstantno poentiraju u MZ na račun BiH, u suštini ih boli Q kako u BiH žive narodi i građani.. . Mnoge stvari bi bile bolje poredane, da je EU imala principijelniji pristup.... U EU su u pakete trebale ući BiH, SRB, CRO.... BiH, CRO, SRB u mnogim stvarima, funkcionišu po principu spojenih posuda, ne decenijama, nego već čitava stoljeća.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahaha. Četnik, uvijek četnik!