Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Čaviću, a da niste slučajno vi personifikacija prošlosti?!
ampak, čova of banjaluka je najćistija personifikacija budućnosti (po nadama američke & britanske ambasade u saraj-ovasima)!
2018.godine ce vasa kazna biti najbrutalnija od kada postoji visepartijski sistem ovde. Takav debakl cete doziviti da ste i sami svjesni pa sada lovite u mutnom. Ali nece to biti zto sto su ovi na vlasti dobri nego sto ste vi totalni amateri. Koliko god pljuvali Dodu on se sa vama igra kako se njemu prohtije. A da ste znali iskoristiti vasu poziciju vlasti na nivou BiH na drugi nacin, e to bi bila druga prica. Sad ste u kolu iz kog nema izlaza.
Dzaba sto se ti ne bavis sa njim kad se on bavi sa svima nama.
Eeee Čavke,Čavke...savez za promjene treba promjene...
Dodik je obicni fasista.
Kako ces ga bolan ignorisat, eto si ga sad spomeno 4-5 puta.
i nedajte se do zadnjeg
e nek si mu reko
smanji cijenu spusta na coasteru gmizavče arapski....
...ovaj lik i rahmetli tihić su i mogli nešto napraviti. čović je temperamentom sličan objici. bakir i milorad su klasične političke sivonje & sirovine na brvnu, masi bacaju koske a sebi kajmače.
Konačno shvatiste da već duže vrijeme radite u "korist svoje štete" i nagonite vodu na Dudukov mlin ... Osmislite, kreirajte i slijedite svoju politiku i svoje ciljeve i ON ĆE PASTI . . .
bolje da je covic rekao:-P
Pa ne bi se reklo da je politicka proslost,a da treba da se isprofilirate i prestaneta da se ponasate kao ucenici prema profesoru, to svakako...
Ličimo li više na svoje očeve ili na Turke, pitao se svojevremeno jedan od rijetkih srpskih intelektualaca kritičkog mišljenja, Petar Džadžić, aludirajući pritom na zakon prve bračne noći....
Sve ista gamad su ovu političari. Narode probudite se već jednom, na vašoj muci zarađuju.