Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko od vas političara ne čuva RS; svi redom se kačite na budžet, dižete kredite, prodajete šta možete i gušite domaću privredu zarad stranih provizija. RS opstaje samo jer strane sile tako vide da treba. Mi Srbi da budemo mirni, kao fol nešto imamo i odlučujemo. Bošnjacima se ne prepušta ni 23% jer bi garant vremenom to postalo jaka islamska ćelija, što EU neće. Hrvata nema dovoljno ni u Hrvatskoj, inače bi oni bili gazde po nalogu iz Deutschland. Zato smo svi na okupu, da jedni druge kontrolišemo. Niti EU i USA zna šta će sa nama, niti smo mi pametni da se organizujemo za bar pristojan život. Manite nas floskula. Daj u tih 6 tačaka da bude : povećanje plata, smanjenje administracije i budžetlija, Zakon o porijeklu imovine, namjenski pokretanje proizvodnje i privrede...ništa od toga, a? Aj' zdravo! Uklapaćemo se kako moramo i kako je nametnuto.
Bravo Pixy, suština!
Kakva islamska celija o cemu pricas, pa bosnjo jedino ne jede svinjetinu to mu je jedina veza s islamom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znacenje reci DEMOKRATIJA - DEMOKRA (Satrovacki krademo) TI I JA
smiri se dragane, na spisku si soroša (sa tačnim iznosom koji ti je dodijeljen), objavljeno na srbijanskom sajtu zavetnici prekjučer
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
Izduvao cavke ko pukla guma....
protest se pretvorio u takmicenje i dokazivanje ko je veci srbin i nacionalista. s jedne strane sin ratka mladica, s druge strane cerka radovana karadzica. spin milorada dodika da su jedni neootomanske izdajice koje placa i bakir i soros,(ubaci ime po zelji), ako dirnu u snsd je ocito uspio, a uspio je jer je narod truo. isto se i dogodilo sa protestima u sarajevu. posten i normalan politicar jednostavno nema sanse na ovim prostorima. sovinizam i krkanluk pobjedjuje.
U Smrdiji nista novo , srbovanje se nastavlja i borba za vlast ... Rekao sam davno kada Federacija ojača ekonomski i nasi gradjani budu bolje zivjeli od ovih fasista ukinut ce je oni sami jer od srbovanja se ne zivi ! Neka se samo kolju mi trebamo raditi na ekonomiji sjetimo se samo Istocne i zapadne Njemacke pade istocna bez ispaljenog metka i Njemacka se ujedini samo pametno ... RBiH do Groba !!!
na dobrom ste putu, što jes', jes'.
Vidim da vam jako dobro ide. Toliko ste korupcije vi iz SDS-a i PDP-a posijali a SNSD svo nadgradio, tako da ne znam o cemu pricate. Ko ti sad legitiman i divan, a svoga kuma Peru Bukejlovica si postavio za premijera. Na daj Dragane, prpa te uhvatila pa se sad pravdas.
Dobik ce glavne glasace obezbijediti na koridama i pod satorima, znaci njegovo biracko tijelo je stabilno.