Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej, hajde sada jedna odlukica o prijevremenim izborima. Potpisaće oba podpredsjednika - garant! Jesi li muško i validni ( arijevski) predstavnik svoga naroda ili si samo potrČko D.Čovića!
Znači li ovo prijevremene izbore ili šta?
Od tvojih usta u ... Usi.
P O B J E G U LJ E :))))))))))))) , kad treba skupit muda i donijeti pravo zajebane i bolne zakone, bjež'te noge usra vas guzica :)))))))))))))
@zemljanin; sad kada su P O B J E G U LJ E pobjegle sve ostaje ko što je bilo, a obećali su pobjegulje pred izbore da će se uhvatiti u koštac Sa lopovima, al izgleda da je situacija što bi naš narod rekao "brži otud, ne'g ovdud" svi su političari i stranke iste, samo u se, na se i poda se.
neko ko pravi selfije sa osuđenim ratnim zločincem ne zavrjeđuje bilo kakav osvrt. svaka čast, narode. navika ne blijedi lako teško se i stvara privikne se svaka raga na svog gospodara
Ali prijatelju, nova vlada bez HDZ-a nemere.. Novi sastav vlade treba dobiti potporu u domu naroda federacije od 6/17 hrvatskih poslanika znaci nemre Kmeeeeeee
ćavara. a što ti kmekećeš? da li te to neko zoofiliše?
Eto Komsicu dobit ces vise glas al ul qu.........koji si ti papak u pm
hvala mu,Alah ga nagradio...SNSD bujrum,prije nego DF
Krava na ledu :D
...ako asociras na Grcku oni su nekoliko godina u krizi a nase stanje je trajnog karaktera!
ministar klozeta Arčibald Rajs sa asistentkinjom Lunom :)))))))