Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, predsjednik FBiH koji se stalno krije iza Ustava i zakona ovim je potezima podržao nedolaske na sjednice Vlade, kao legitimno političko djelovanje, što je neprihvatljivo jer predstavlja pokušaj legalizacije nesavjesnog rada. Kršenje volje parlamentarne većine najgrublji je oblik nedemokratskog ponašanja i najbolja potvrda nužnosti promjena Ustava FBiH, ali i neophodnog uključivanja predstavnika međunarodne zajednice u ovaj proces,
Sad je dobar samo HDZ HRVAT, a doskora je bio samo dobar SDP HRVAT
mi smo komunisti i trenutno smo u u ljubavi punoj strasti sa snsd,hdz sbb !!nije vazno sto smo prije govorili da je radoncic udbas i moralna nakaza nije vazno sto smo govorili da su hdz fas.is.ti nije vazno sto nam je dodik bio ce.tn.ik ,sve je to bila mladalacka zbunjenost jer onog momenta kad je nas voda zlatko shvatio da ce mozda prvi put u svom zivotu biti odmaknut od drzavne sise shvatili smo ko je nasa ljubav!
Evo krenuli pionirčići sa bjesomučnim kliktanjem HAHAHAHAHAHAHAHAHA Mislim da neću stići ni postati ovo a već će imati 43 dislajka :D :D :D Stranka Dezertera i Pobjegulja Stranka Dodikovih Prostitutki
SDP + HDZ + SNSD = KPJ p.s. imal koja od vas SDP k.u.r.v.i.c.a kliktačica da mi ga popuši, malo mu danas hladno?
Stranka Dezertera i Pobjegulja Stranka Dodikovih Prostitutki
Svi ovi sto psuju i prostace u komentarima samo pokazuju koliko im fali da puknu od muke, kao i to da imaju jako oskudan volkabular i fond rijeci. Trosite svoje vrijeme na nadgradnju istog umjesto sto zamarate ljude svojim nekulturnim komentarima, koji nemaju veze sa clankom.
Evo krenuli pionirčići sa bjesomučnim kliktanjem HAHAHAHAHAHAHAHAHA Mislim da neću stići ni postati ovo a već će imati 23 dislajka :D :D :D
SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP SDP SDPSDP SDP SDP SDP SDP S
SDP + HDZ + SNSD = KPJ
Nije bitno ko je dao izjavu, bitna je sustina iste, a to je da je Budimir prekrsio Ustavi i da treba snositi sankcije za to!
@ Ovih pet-šest prvih komentatora - pionirčići, kada će Zloja odgovarati za ono kršenje Ustava BiH kada je potpuno nevine ljude isporučio na Gvantanamo - suprotno Usatvu i presudi Ustavnog suda BiH? Ha, m.a.m.a.r.u vam kvislinšku nacikomunističku?
Bravo gospodine Budimir, pokazite SDP-ovcima da se mora postovati zakon i procedura a da zakon ne poznaje termine \"zuri nam se\".
Vidi što HDZ otkriva svoje udbaško lice hahahahaha Naprijed Živko, tari ološ komunistički!!!
Očekujem da će postupiti na osnovu ustavnih ovlaštenja, postupajući po mom zahtjevu. Dakle, ne postoji varijanta u kojoj on može da kaže da ovo Ustav ne poznaje i da on to kao nešto cijeni i ne prihvati. Međutim, Ustav, nažalost, ne kaže koji su to rokovi kada bi se on morao opredijeliti.