Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Admireee kako dobra analiza, ekonomskog analiticara...sva sam se navlazila...
gadi mi se od ovih kravatasa i kojekakvih sarlatana u BiH,...
Dok god "drzava" (paraziti koji je predstavljaju) zaradjuje vise od rada radnika nogo sam taj radnik, napretka nema. Kraj price!
Kakav paradoks, ogromnoj administraciji nestalo para, uvode nove namete na vilajete, a sad skontali da će i njima u ovome svemu biti skresan topli obrok. Za birokrate u državnim preduzećima i ustanovama treba uvesti topli obrok od 6 KM, a generalno treba smanjiti davanja na plate i iz plata. Ovako će samo radnici imati manja primanja, privatnik neće ići na svoju štetu.
@WillyWonka Ma kakav topli odbrok?! Q bi ja njima dao :) Imaju placeno sve zivo, od auta i goriva, hrane, reprezentacije, struje (preko rodjaka koje su ubacili u elektro)... za sta trose platu, to me interesuje.
žiku mu zurafri
Frizura nevalja
Ništa Admire nisi rek'o... nažalast. Ti kao ekonomski analitičar si to mogao bolje.
. BORIS DEZULOVIC OTVORENO O HRVATSKIM SPORTISTIMA VI STE OBICNI PIZDUNI.... http://tinyurl.com/zh9xapc . BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s .
EEE ŠTAJE RADNICI HOČETE DVIJE KIFLE ZAOBROK NEMA VIŠE JEDNU DAJ DRŽAVI ČUJ HOČE DVIJE KIFLE ŠTOJETO PROKLETO
da li analiticar znaci da se uvukao nekom u anale ?
baš si pametan,nema šta
LJUDI MOJI JA NEZNADEM PUNO O POLITCI ALI ZNADEM DA EVE TREBASVE SIKIROM UGLAVU JEEBOHIN OTAC DAHIN JEHEBO OTAC
Hajde de!
"Ne mislim da će za poslodavce ovaj Pravilnik biti neko preveliko opterećenje." Sjedi jedan!
I opet sve preko leđa hamala ... ali možda tako i treba kad oni GLASUJU namjesto da BIRAJU ...!!!
Oj analize... Bolja je Danke Delibašića u poluvremenu.
hahahahahahaha
Kaže naš Princ - Zaposliće se stotinehiljada duša i sve će biti rahatluk. Strpite se još samo malo dok ne preselite na Ahiret, dragi moji bošnjaci - hamali. Zato hizmetite pijunima koji mi ližu dupe. Oni su učeni u najvišim medresama. Naši vladari su arapi i kada oni dođu ustupite im svoje žene i prostrite sve što imate jer oni to očekuju od Vas. Tako sam im obećao...