Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAŽNJA UPOZORENJE: "klix.ba" je portal katoličke mladeži koja je prošle sedmice pokrenula bjesomučnu kampanju laži i obmane: učenici KŠC iz cijele BiH kao i studenti teologije i franjevci su SVI ZA KOMPJUTEROM dan-noć! Kreirano je na hiljade lažnih profila na kojima se predstavljaju kao bošnjaci, i čak se koristi poseban software za stvaranje utiska masovne podrške ovih lažnih "muslimana" OTCJEPLJENJU BOŠNJAKA čime bi srbi i hrvati dobili svoje entitete za pripajanje Srbiji i Hrvatskoj. Ovome je prethodila potpuno lažirana tzv. "anketa" od prošle sedmice koja im je dala uvod. Plan je da krenu od klix-a pa do popisa preplave cijeli BiH internet prostor sa ovom lažnom "podrškom". BOSANCI ne nasjedajte na ovu provokaciju! Imate državu već 1000 godina, ko je lud da ide s konja na magarca?
KMEEEE, KMEEEE KMEEEEEEEEE
"Iz tog razloga mi podstičemo da se ustavni mehanizmi sa ciljem zaštite interesa konstitutivnih naroda ne zloupotrebljavaju u svrhu promovisanja interesa političkih stranaka.." hehe..a nece da se mjesaju. pa sta je ova izjava nego mjesanje, zna se na koga se odnosi..
Prebacimo sve nadležnosti na državni nivo! Vrijeme je za promjene! Zašto sve održavati na "infuziji". Ako se uruši jedna karta, ruši se cijela kula! Mijenjajmo Ustav! Da napokon počnemo živjeti!
Nevjerovatno koliko su pohlepne neke stranke, idu dotle da blokiraju cijeli sistem zbog vlastitih kriminalnih interesa...
Iz tog razloga mi podstičemo da se ustavni mehanizmi sa ciljem zaštite interesa konstitutivnih naroda ne zloupotrebljavaju u svrhu promovisanja interesa političkih stranaka - ma kod nas to ne funkcionira, kakvi interesi, kakva zaštita, kod nas funkcionira makijavelizam preko mrtvih do cilja, SDA je to pokazala u svojih 20 proteklih godina
Ma smijesno je vise i polagati u nade da ce ovi ikad odci sebi i uraditi nesto z aovu napacenu drzavu!
Mogu samo zamisliti kakve su sve planove imali ovi sto blokiraju, pa su ovoliko zapeli...
Džaba pričati, smao tupite zube,do mozgova ne dolazi,ponudite fotelje, foteljaši se lijepe za to
Znaju i ptice da ne Ustavni sud ne moze funkcionisati bez punog sastava, ali hajd to objasnite SDAovcima...
Znamo mi to Casey ali ne znaju ovi naši političari , opstruatori, proavači magle