Istraživanje resornog Ministarstva
0
Čak 83 posto mlade populacije sa sela napustilo bi RS
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je njima njihova borba dala
83% pravoslavaca u BiH je zivjelo prije rata po selima, tj sumama i prasumama, pecinama...itd, izgleda da se brojka ni sad nije promijenila!!
Čak 50% populacije najmanjeg naroda se već odselilo u zadnjih 15 godina.
aj baj baj
NABIJEM TI DETE JA BLOKIRANO SA SVIH STRANA.......DROLJO JEDNA SMRDSKA,,,,,,,,
a 100 % gradjanja bi napustilo Bosnu i Hercegovinu...
joj kad vas blokiramo jedan dan iznutra
joj kad vas blokiramo jedan dan sa svih strana
joj kad vas blokiramo jedan dan sa svih strana
joj kad vas blokiramo jedan dan sa svih strana
joj kad vas blokiramo jedan dan sa svih strana
haj bogati...isto toliko ljudi bi i iz Sarajeva otišlo vani... jedino budzetlije su jos koliko toliko mirne...a svi ostali bi odlazili...to jeste ODLAZE... raja odlazi samo što nema niko da to bilježi i da pokaže brojku javnosti koliko ih godišnje ode... zato se svi i boje popisa stanovništva...jos kad ne bi popisivali po CIPS ličnim kartama ajoj...ne bi nas bilo u bosni ni milion i po... jer sva dijaspora ima CIPS lične...nema nas ovdje ni za crne gore.
sve ih nagurati u sarajevski pasaluk a onda.....
CUJ TO MAJKE TI JESU PAMETNI ONI BI NEGDJE VANI OTISLI DA SE DOCEPAJU ZGRADA I ASFALTA HAHAHAAHA.KAKO SU TI SELJACI PAMETNI,SELJACKA POLITIKA...
Zvornik je 500 godina stariji od Sarajeva. Kad su u Saraj kolibi trcale ovce Zvornik je imo status grada.
koji je to grad mrkonjic grad??? Valjda Varcar Vakuf! Gradiska=Stara Gradiska ili Bosanska Gradiska? Petrovo???? Pa nije portal srpko-x da citam srbizme. Stidi te se u redakciji!