Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nocna mora sve u svemu,kad vidis danasnju politicku i ekonomsku situaciju u nasoj zemlji...jadno jadno upitas se sta su radili oni koji vec cetrnaest godina caruju politikom i ekonomijom???pojela maca jezik... BiH4EVER!
@coco svaka ti je rijec TACNA!D. BiH4EVER!
@zapadna srbi... Da,cinjenica je da su bas Bosnjaci rasturili SFRJ.
Umjesto sto psujete bolje da razmisljate kuda dalje. Sa dodikom nije moguce nac dogovor. Jedino sto bi funkcioniralo jeste totalna izolacija ali ne samo RS-a vec i Srbije. Zabranit im pristupne fondove i zabranit im dobivanje poslova u arapskim zemljama. Ali ko ? Ne vjerujem da je to moguce. Zato se smao osloniti na svoje resurse i pokrenut sto je vise moguce domacu proizvodnju bilo cega pa makar u pocetku i ne odgovaralo standardima. Samo domace a ove uvozne lobije markirat ko su sta su i izolirat im pristupe drzavnim tenderima. Tako bi ljudi u nekoj zapadnoj zemlji uradili kad bi se suocili sa slicnom situacijom. Ali koja institucija u BIH to moze uraditi? Pogledajte samo kantonalne urede u Sarajevu. Saka jada od vehabija dodje nekom urbanisti proturi mu kovertu sa par desetaka hiljada KM i dobiju dozvolu za gradnju nove djamije. Korumpirani ste do kosti. To je razlog sto vas Dodik jebbe. Ocistite korumpiranu gamad po opcinama i kantonima.
Zasluzuje da se objesi, dosta nas je pokrao,,,,,
IDI vrati ukradeno, ostavi posteni narod da zivi i radi.
u tome i jeste poenta - konacno se moramo suociti i obracunati svi sa svojima - ako dopustimo da nasi, njihovi i vasi i nadalje okupljaju oko jedne ideje stranci, onda ovi koji NAS kao stite od NJIH ili VAS moramo otjerati u proslost i umjesto njih - svaka individua MORA sama da preskoci svaku politicku stranku i lidera koji se krije iza \'\'interesa\'\' medjunarodne zajednice, ponajvise iza NATO-a, i iza interesa \'\'svoga\'\' naroda. Dodik je 100% na pravome putu.
najbolji put ka rjesenju je dijalog bosanskohercegovackih - entitetskih - lidera, bez posredovanja medjunarodne zajednice. dodikov poziv je pozitivan signal za dogovore bez posrednika.
Pravo kazes ..svoje frustracije lece umobolnim naucnofantasticnim zeljama po forumima....ali i mastati je ljudski pusti ih
ma nemojte dragi bosnjaci vi bi ono vi bi ovo samo neko drugi da vam da vi ste krivi za rat vi ste ga poceli \'nam je bilo i dobro u yugoslaviji da se nelazemo vi bi teritoriju a ne srbe e pa nevolite vi nas a i ni mi vas rat ste izgubili pola bosne je nase i nista nemozete da nam nametnete zivite u svom jadu i pisnju spiska lijepih zelja na sajtovima nista od toga nek vam je sretno kako ste posijali 92 sad pozanjite yugoslavija vam je bila majka a vi ste pomognuti od zapda krenuli da je unistite sad je kasno trazili ste gledajte i zivite u svom jadu i pisnju lijepih zelja koje nece da se ostvare svi smo mi dodici
mI SRBI CEMO RADIJE ZIVJET U BIJEDI NEGO SA Nama Nemilim .,
vise je nebitno ko je ko, bitno je da cemo svi mi i nasa djeca sutra zivjeti od jada i bijedee, ali nek mi imamo politicare inace jako moralne tipove koji imaju sve, propagiraju lazi na nacin da se skrivaju iza nacija, a u oci nedo Bog da nas pogledaju jer kad bi to uradili svi bismo vidjeli laz u njihovim ocima, ali narod ko narod, KAKAV NAROD TAKVA VLAST, bez buducnosti bez hrabrosti da pruzimo jedni drugima rukee, trazli smo dobili smo, živjeli primatii :S
MA NEMOZE DODIK UNISTITI BIH, on moze sasmo da popusi svakom gradjaninu bih. njega treba jednostavno uhapsiti a one koji se budu protiv toga bunuli treba streljati kao kvislinge i teroriste. to se moze uraditi, jednostano iz SA treba otici s tamicem u BL i dovesti sivonju u okruzni zatvor a poslije u KPD Zenica. dok volu povladjujes on sam vise rice muuuu buuuu. the end
Lopov i fasista sve radi na unistenju i pljackanju drzave Bosne i Hercegovine,sve njemu direktno u dzep!Neg jeli tipko mo krvavim prsticima svoje plavsicke baba roge?! BiH4EVER!
dodo posisaji ga devi