Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kisija Nadzide, Pripazi se da se ne okliznes na bananu u Cikagu, moglo bi da boli!
hot mati ti je hanuma pa nek ona to uradi a i vi ste od turaka postali ocevi vam bili turci a majke snase sad skontaj turcine hot
zasvrbi me,ol neka hanuma da mi pocese
Stvarno ste bolestan narod vi srbi.......ali eto, vi to ne vidite, crknite u svom poganluku.....stoko
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKI TERORISTICKI POTURICKI COPOR POZNATIJI KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SLAVI HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA, JA KENJAM A MAJKE SREBRENICE IFTARE!
Je l nema sta ybat yaruga?
Posmatrati se u odvojenom kontekstu ne moze...a uporno se hoce...a ne ide bre...ne moze sa repa, kreni redom, kreni iz pocetka, mozda stignes negdje.
Bogami, Butleru, one u Jasenovcu i desetinama logora na prostoru NDH-azije, sadasnjeg bosnjakistana, rs i hrvatske,su kudikamo bolje bile organizovane pa nikom nista...sad jos nagradjeni svi egzekutori!!! Dato im pravo da dovrse posao.
svinjo genocidna spominjati ce se srebrenica 500 godina, s koljena na koljeno.............nek se zna ko ste i sta ste srpske zvejri na dvije noge!
Slusaj stoko... treba donijeti zakon po kom svako onaj ko hoce uopste da pomene Srebrenicu, prvo mora da ode da se pokloni zrtvama u Jasenovcu, pa tek onda ima pravo da nesto prica... jel jasno?
dosadni ste više sa tom Srebrenicom boli nas k.u.r.c.i.n.a za njom
popices ti svoju krvavu pisacu doktora dabica, svinja i zlocinac brani svinju i zlocinca!
popisujem...................srbi su zlo... evo ko sto napisa ubili su jednog povranika, izresetali ga, pa zbog ovog slucaja bi svi bosnohercegovci trebali bit ispred parlamenta i predstavnistva mz-e, eu-e , itd............;;;pa ovo treba objavit na sve medije, cnn, euronwes, bbc itd......................javljaje cijelom svijeu da srbi pocinju opet genocid nad bosnjacima............a najveci krivci su mz-a, ohr, sipa, itd....sto ne ukinu genocidnu tvorevinu i ne stave u zatvor sve one koji drze fasisicke retorike i huskanje na mrznju i ponizavanje, negiranje, omalozavanje srpskih ratnih zlocina i genocida!! dodik, spiric, covic itd...;; srbi su ubice, izgleda da evropa voli ubice a ne postene i normalne bosnjake..........................;;
@Lloyd Popij tabletu za smirenje, nešto ti se priviđa.
Tako su danas kod Bratunca ubili sa 29 metaka iz automatske puske povratnika Nuriju Cimica dok se na traktoru vracao sa njive. Ma ja, \"najbolje\" po civilima povratnicima. Zlocinacka cud zlocinackog naroda kojoj treba odgovoriti iskljucivo Armijom BiH.